Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • my form 4 alpha...
    Wednesday, November 18, 2009 | 1 Comments


    aku budak 4 alpha.....sedih giler sbab dah nak abis form 4 nih huhu....hari nih cuma 13 orang jer dtg sek coz xder per yg boleh dibuat kat sekolah....budak asrama lagi peh sebab xdtg(sorry u guys)however ari nih best gak sebab maen tangkap gambar dengan kawan ak chu rui jian..(ketua pengawas siot)...pastu kitaorang sharing2 tengok gambar best gler...walopun sejarah aku dapat A2 jer aku tetap positif untuk trus berusaha......harap aku dapat straight a tahun depan...huhu gambar nih gambo xiah junsu..ak minat kat dier sebab tuh ak guna nama anis junsu..pada budak hostel ak rerajin lah follow ak yek...ak xde kwan sgat nih(mcm org terdesak)...hehe gurau jeh..nak chow dulu

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    oit2,rerajinkn tngn tuh cmment blog aku..hehe..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu