Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • suju,dbsk,leejunki..missthemsomuch
    Thursday, November 26, 2009 | 5 Comments

    huhu..akhirnya aku sampai gak kat rumah kue setelah dkat seminggu bercuti..hoho..akue amat merindui super junior,dongbangshinki(tohoshinki/tvxq) dan leejunki...arghhh miss gler dengan mereka sih..hari ni akue xnak cter pasal diaorg coz pnat lg ar...kepada elf-yasmin thanks sbab follow aku...akue gegiler rindu dgan my heechul yg memg giler thap karma...rasa mcm dah lost contact dengan suju sbab xdapat guna internet..emm...taktau nak ckp per lg ahh..actually akue jugak rindu kat nur aliyah fatimatuzzaharah bt mohd nor fekri iaitu anak kpd sepupu ku yang berumur 3 tahun...yaa i miss u soooo much syg...takperla ak berhenti dcini jew....nak menonton t.o.p dlm iris drama blockbuster korea tahun nih....chow

    Labels: , ,

    Blogger aku zaty said...

    hee~ kat aku,ko xgndu?=p

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    hoo..xpun!!!haha gurau jew..teringat jugak lah syg..

     
    Blogger everlastingfriends_myn said...

    rncgn iris tu psl pe ek?aku x prnh tgk coz tjk dye cm tjk lagu awie jer..

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    rancangan tuh pasal pembunuhan dan penyiasatan untuk menyatukan korea utara dan selatan ..best jugak lah

     
    Blogger everlastingfriends_myn said...

    bunuh2 ni yg aku xske tgk...

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu