Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • super sengaaall...
    Saturday, November 28, 2009 | 10 Comments



     aku happy coz ak dapat gie ker gua kelam nih...
    best jugak haha...
    best sebab...
    -pemandangan canteekk
    -xder org kaco
    -dapaat jd org gua jappp

    emmm, nie plak padang besar kat perlis..ak suka dtg cni coz boleh shopping puas2..ada ke nasi goreng kat sini guna nasi pulut!!nak termuntah aku makan..tapi xperlah coz aku pown suka mencuba sesuatuh yg baru..huuhu..                     emm,sesaper yg tak pernah gi tuh pergilah yer..bawak mak korg sekali.


    lagi2 gambar heechul..ntah napew ak minat kat mamat giler nih...so miss him..ak sajew jer cari cter2 kat youtube pasal heechul yg dah aku ulang banyak kali...emm kekadang ak nak carutkan jew sesaper yg benci mamat nih taktentuh pasal..ak tau lah dia nih pelikk...ok,so what????fuck to the netizen that want him to dead.. go to hell ar!!!kepada sumer elf kat luar tuh korg sepatutnye berterime kasih kat dier coz dia dah banyak tolong hankyung...and maybe kalo dia takde hankyung akan tiggalkan suju...especially when hankyung use the mask.. tuhpun kalo korg tau ar..kalo korg elf sejati korg patut tau cter pasal hankyung yg memg sedey and bukan sumer org boleh lalu ap yg dia dah hadapi...

    bukan setakat hankyung tapi....dia gak pertahankan yunho drpd netizen...

    huhu too much talk...
    i dunno why i'm so mad..
    maybe because of there is someone that love to hurt my heechul..
    and maybe becoz of my sucks holiday..
    i meant at the end of my holiday..
    damn to all the stupid mouth that cannot stop talking nonsense...
    ak paling benci org talam 2 muka...
    lastly...pergi mampoos sama kowrang yg benci heechul...

    p/s: sarangahaeyo ash...but mianhae
     

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    bear.. aku xon9 dua tiga arinie.. hurm.. ape2 hal,mcj oke.. bye..

     
    Blogger everlastingfriends_myn said...

    bestla kau coz dpt g gua kelam..bley kau brtapa kat dlm tu..hehe..syg benor kau ni kat heechul tu ek..aku pun mnt gak kat dye..tp x brani lbh2,kang trmkn sumpah kau lak..hoho..aku tgk byk gmbr heechul pki bju pompuan..dye lg cntk drpd aku..sedey siot..aku rse dye tu x pelik,cume kebdk2kn cket..comel ar(^-^)

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    okay njoy your day zaty...

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    emm,ak sbagai pompuan pon xsecantek dier...xperlah janji dia baek n jujur pd diri sendiri..xmcm somebody tuh yg talam 2muker..huhu

     
    Blogger everlastingfriends_myn said...

    kau dh tgk super junior attack on pin-up boy?klakar gle..aku br tgk td...lg satu,yg kes han geng ngan heechul tu psl ape ek?aku tau pun cke2 jer coz x phm sgt..knape han pki mask ngan topeng mse wat show dulu?pastu heechul bkk topeng dye dpn org rmi..then aku x tau lg..explain cket...

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    pasal attack on the pi up boys tuh ak da tengok...kalo ko nak study suju ko cari kat utube, the suju guide..kat ctu banyak info psal suju. especially utk kita yg kurg tau pasal suju..

     
    Blogger aku zaty said...

    aduh.. korg nie mmg gler suju.. wa tabik same lu org..! haha!

     
    Blogger myn_heart_suju said...

    oic..thanks..nisa, skunk ni aku da join sapphire pearls malaysia(kelab peminat suju)..aku carik e.l.f malaysia punyer kelab xde....plus, 31 dis ni ader aktiviti kat penang..sumer peminat suju@kpop dijemput dtg..ade kempen 1 population 1 world...nant peminat suju akan dance reramai kat acara tu..siyes cam best jer...klu kau nk tgk dance step die ad kat utube..tajuknyer, one pop one world dance demo...klu nk tau lg lanjut tgk laman web kelab peminat tu, www.sapphirepearlsmalaysia.wordpress.com...
    :)adios

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    min..ko nak gi penang x? jom pergi hehe..

     
    Anonymous Anonymous said...

    Is skunk ape Real?
    http://www.is-bigfoot-real.com/

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu