Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • aDaptaSi....AyaDi dan Kay-P
    Tuesday, December 15, 2009 | 6 Comments

     
    today...aku nak share a story about..seorang kawan aku iaitu ayadi...first sekali thanks to her coz aku boley merapu pasal citer die..okaylar, ayadi nih ada sorang abang angkat iaitu kay-p..hubungan diaorg nie merupakan satu rahsia...well benda ni rahsia coz ramai kawan ayadi yg minat kat kay-p dan lagi satu, kay-p ni ramai awek..so sebelum perang dunia ke lapan belas meletus...diaorg pun rahsiakan hubungan ni...

    emm, masih ok lagi citer ni sampailah satu hari di mana ayadi berjumpa dengan kay-p di tempat biasa iaitu di bawah pokok ketapang di belakang sekolah..mereka berbual seperti biasa...angin bertiup sepoi-sepoi bahase dan cuace amat redup mase tuh...tetibe...kay-p menyentuh tangan ayadi lalu menggenggamnya..ayadi tergamam namun tidak berkata apa-apa...then, kay-p kiss tangan ayadi dan mintak ayadi jd gurlfriend die...ayadi yg bengong ni pown secara tibe2 setuju je....katanye muka kay-p mase tuh comel sangat..(hai poyo minah ni)

    oklar..dan tak lame pas2 kay-p abis sek dan hubungan kay-p dan ayadi terhenti cam2 sahaja..senang citer xcontact ar walopun tempat tinggal hanya beberapa belas kilometer jew..dan ayadi pun menjalani hidop mcm biase....but satu hari(baru beberapa hari lepas)..diaorg bertemu balik...mase tu org ramai coz ade kenduri..tanpa disedari sedang org sibuk2 tu kay-p ambil kesempatan dan pegang tangan ayadi...later on kay-p makan dan terus balik rumah...ayadi yg tinggal tuh pun dah mcm org sengal dah..until now kay-p x der contact die...ayadi xkesah sgt pasal kehadiran kay-p but die confuse dengan perlakuan kay-p..

    ok..so aper pndapat kowrg...ayadi xleh bg tau kwn2 die...kalo diaorg tau, sah2 merajok sampai kutub selatan..haila, susah tol org ader skandal nie kan..well..tell me okay..

    Labels:

    Blogger myn said...

    sper ek ayadi tu..aku rse dyer kne wat dono jer..kay-p tu x btol kot..xpun dyer tu nyanyuk coz dye ingat2 luper ayadi tu gf die..huhu gurau jer :P

     
    Blogger aku zaty said...

    uit! sape weyh ayadi tuh?

    err perempuan yg disygi xkn sng2 je dye lupakn.. sbb itu manusia oke bkn brg.. err mybe dye ade sbb kowt xcntact tbe2.. ape kate swoh ayadi talk face to face ngn kay-p.. bincg elok spye xde slh fhm.. oke?

    p/s : err name btol ke watak2 tu? hee~

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    myn:aku pon rase kay-p tuh xbtol lar..haha

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    zaty:emm, tapi xkan perigi cari timba kot..aku pown xtau naper diaorg xnak face to face..anyway ayadi and kay-p tuh bukan name sebenar..ko knal ayadi saper..huhu

     
    Blogger myn said...

    nisa, aku bru prasan..gmbr suju yg kau ltk kat kau nyer title tu asl heechul sorng jer yg wat lmbng peace?haha..dye tu memng laen dr yg laen ar..

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    myn:surprisely aku pon baru perasan haaha

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu