Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • AnoTher baD nEws...4me
    Thursday, December 24, 2009 | 2 Comments

    ermm, hari ni ader berita buruk yg aku dengar...aku rase sedey ckit arr..
    ok first sekali is..kawan aku iaitu W dan S dah xgeng lagi sebab diorg gaduh..diaorg selalu jer gaduh dari dulu sampai sekarang..dan semalam diaorg dah buat keputusan nak putus kawan..huuhu

    lagi satu, hari ni xjadi gi kolam air panas coz hujan jew...naperla hari ni hujan??

    dan brite yg paling penting sekali aku tau hari ni ialah suju mungkin akan berpecah..OMG!!!aku xtau napew benda2 ni terjadi...mungkin angka 13 memang xbagus..kbetulan ni tahun keempat suju bersama..
    dan untuk news ni ak dapat tau dari allkpop..kamsahamnida!!!
    ok nih news nyer..



    While the fact that Hankyung has decided to take legal actions against SM Entertainment is true without a doubt, we have also received tips about a rumor that five more members of Super Junior are joining Hankyung in filing lawsuits against SME. Those five members are Kangin, Eunhyuk, Leeteuk, Donghae and Yesung, according to sina.com, a Chinese online news portal.

    Another rumour claims that Super Junior M will temporarily disband and Henry will pursue individual project by teaming up with Zhang Li Yin.

    These are rumours that should be received with high dose of skepticism as no Korean news sources have reported on this matter.

    Stay tuned to allkpop as the case develops.
     
    okay2 tuu jer ape yg aku terfikir nak tulis...da xde vitamin nak menaip hari ni..
    aku rase aku kna telan sodium peroxide bebanyak supaya lebey energetik!!!
    dan aku harap yasmin xmeraung dengar berite ni...calm down babe!!!
    dont be too emotional...
    coz akoo pown sedey gak...

    ok daa, sampai di sini jer...
    karang kelaparan pulak adek akoo..huhu..
    apepun ak harp esok akan ader good news untuk aku..bukannyer bad news..

    dan xlupe gak pada budak2 smk iskandar shah yg berjaya dapat 8A PMR..aku tau kowrang boleh buat..
    okaylar SIS memg best giler!!!hwaiting!!

    Labels:

    Blogger myn said...

    huhuhuhuhuhuhuhu TT__TT
    nisa, aku dah tau psl briter ni awal2..
    kau dah terlmbt utk bgtau kat aku jgn meraung..
    aku rse nak terbalik umah aku biler dgr psl brita ni..
    aku hrp sumer artist bwh naungan SM
    akan wat perkara yg same..
    biar pdn muke ngan SM XP
    Let's mogok beramai-ramai
    SuJu Hwaiting^^

     
    Blogger anis ayadi said...

    akoo pown harap ko sumer org mogok!! suju hwaiting!!

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu