Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • my favourite...huhu
    Thursday, December 10, 2009 | 4 Comments


    hah..i'm back again...emm,nak kongsi sikit ar pasal benda yg aku sayang sgaat2..haha dis is my super junior third album iaitu sorry-sorry..aku paling suka lagu love disease coz memg best giler ahh...aku dah addicted thap karma dengan lagu tuh...emm, ada gak member2 aku yg tak sarankan aku minat artis nih giler2 sebab dia org ckap xder makne nye...emmm, pada akulah kan, aku rasa xrugi pape pun kalo minat suju coz aku dpat ceriakan hidup aku dengan lagu2 dan gelagat diaorg...hmm, walaupun mahal cd nih tapi berbaloi drpd aku beli sesetengah album artis malaysia...pada aku lar industri kita lembap giler kalo nak banding dgan country laen..so org malaysia terpaksa cari alternatif lain untuk keseronokan...full stop.

    okaylar..emm aku nak kongsi satu video yang poyo giler. lagu nih lagu super junior t dan di translate ke bahasa melayu..actually aku xsuka sgt diaorg wat bnda mcm nih walopun lawak dan kreatif..i know dis is juz a parody but...well u know lar kan..papepun pada org yg wat benda nih live well or live hell u choose.. i just want to live well and happy besides respect other people...terpulang pada kowrang nak nilai parody ni..

    Labels:

    Blogger myn_heart_suju said...

    haha...sme cam aku..walaupun mak aku slalu ckp, "x pyh ler kau susah nak minat org korea tu..die bkn kenal kau pun"..tp aku pedulik haper...haha dpt tgk diorang dlm utube pun aku dh rse happy sesangat..
    video lembu ko ni memang sakitkn ati jer...sarikata dye ntah paper, tunggang langgang..aku rse klu suju tgk, sah2 kne saman.. :P

     
    Blogger aku zaty said...

    hehe.. korg nie.. suju fever tol!=p weyh,lawa layout baru... hee~

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    hmm, betol tuh..aku sokong jew. ntah paper je lirik tuh..

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    hehe, sajer tukar2..bosan lak

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu