Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • happy birthday to atiqah...
    Saturday, December 19, 2009 | 0 Comments

    emm, happy birthday to my best friend nur atiqah bt hashim..aku syg giler kat ko tau tak...hehe..papepun i wish u a happy life and success kay...emm nanti balik cameron bg aku strawberry banyak2 tau..jangan selalu igt kat abg lian je...present xsmpat beli lagi ar...hoho oklar semoga hari jadi tahun ni memberi banyak makna kepada kau yg dah makin tua..dah 16 tahun da..aku lak xlama lg nak 17 tahun...lagu kat bwah khas ntuk ko..

    emm xlupa jugak aku nak ucapkan selamat hari jadi kepada insan yg bernama kim junsu/xiah junsu yg birthday nyer pada 15 disember... aku xsempt nak menulis pasal dier hoho..wat a pathetic fan am i!!



    erm,,,too all my friends, aku rindoo gler kat kowrg tau..niza,tiqa,zaty,timah,aien,dila,bila,bil,mizah,rui jian,aimi, and sapew lg ek??jap...bebudak hostel yg ramai gler dkat langkawi skrg nih..and sesaper jela rakan yg mengenali diri aku...aku khaskan lagu ni buat you all sumer..



    ok lar hopefully kiter sume dapat straight a's spm next year..xkesah ar sekolah manepon...2 all iskandarian hwaiting!!!we can do it!bubye..

    Labels: