Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • lelaki yg ntah paper ntah vs perempuan bengong
    Monday, December 21, 2009 | 4 Comments

    nak tau something??ader satu perbualan yg memang mengarut..but it happens just few hours agoo..emm, antara lelaki yg ntah paper dengan pompuan bengong...ok2 aku tau entry nih poyo cam aku tp nih kan blog aku..so gua punya suke larr ye..

    boy:hye! da lama xjumpe ko...ko skrg mcm ner?
    girl:mcm ni la...ok jer..
    boy:owh yeke..hari tu aku dengar ko dapat 8A pmr..tahniah
    girl:thanks, benda da lama dah..
    boy:emm,aku pon ok gak...da abes spm lega sangat..
    girl:oh yeker?harap2 ko dpat ar result bagus..
    boy:thanks...

    ok aku tau perbualan ni membosankan sebab memg pasif giler...8-10-tion!kata2 dalam kurungan maknenye kate2 dalam hati kew..then da girl try to move on da next topic...

    girl:weih!ko kan...hari tue asal tangan ko xder insuran nak pegang tangan akue??giler ke?
    boy: em,,sorry ar..aku teringat kesah lama so...ak rase macam nak..sebab tu lah..ak hrap ko faham..ak xder niat pon..sorry..
    girl: owh yeker,maknenye ko ni playboy  and gatal lagi ar mcm dulu...
    boy: xder ar playboy..ak try nak setia sekarang nie..gatal?..ko ni macam xknal aku lak..biase arr aku kan laki..
    girl: wat a pathetic u!!(pegang tangan aku setia?bodo nye jantan)
    boy: yea..i'm a pathetic guy but aku pernah jadi pakwe ko dulu kan?
    girl: hei balak!sudahla..2 citer lama ok..
    boy: aku tau..
    girl:betulke ko penah nak usha kawan baek aku?
    boy: i'm just trying...tp dier tu garang..aku tau die suke aku..asal die bgtau kau ke??
    girl: ko xyah tau tu sumer..
    boy:weih aku da lambat..nak balik umah nanti aku call kau..
    girl: as u wish..ape aku kesah!!!
    boy: ok ak blah dulu..

    jantan tu pon blah je dengan motornye..soo ak rase diaorg memg samer2 poyo..diaorg sapew??aku rase sapew yg pnah bacer post aku bertajuk adaptasi ayadi dan kay-p..maybe bole agak sape..huhu dan cter ni tergantung sampai cni..dan blom bersambung lagi..
    okay2 aku nak chill dulu..nak layan lagu shinee jep...ring ding dong ring ding dong ring diggi ding ding ding...



    best kan lagu ni..aper??xbest?lantak korg arr...bukan aku nyanyi pon..pada aku lagu nih best giler tahap mcm nak giler blajar kat cambridge...daa, shinee meng award popularity baru2 ni..chukahaeyo...yg paling penting super junior pon menang and dats it...aku sayang super junior...aderkah aku mereng or giler atau poyo..terpulang korg nak kater pe...i take it as a compliment...live hell or live well u choose!!! i choose..

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    haha..
    sooo poyo!
    sengal jer dua2..
    hehe..

     
    Blogger anis ayadi said...

    ak tau poyo dan..aku rase 2 org ni memg suke jd poyo belaka!!

     
    Blogger myn said...

    Kau dh dgr psl Hankyung?
    aku skang ni tgh nangis x tentu pasal..
    Aku just harap Hankyung xkan kluar drpd Suju
    I 13elieve in Super Junior..
    I need them like a heart need to beat

     
    Blogger anis ayadi said...

    myn aku pon ad dengar 2 hari lepas.. ak harap sumer tu xterjadi...sabar okay!

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu