Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • pMr sMk iSkanDar sHah..2009
    Thursday, December 24, 2009 | 2 Comments

    okay2 first of all!!tahniah pada budak2 smk iskandar shah iaitu budak sekolah akoo yg dapat 8A dlm exam pmr tahun nie...Chukahaeyo!!!hehe aku dengar tahun ni 37 orang yg dapat 8A..walaupun xramai macam tahun lepas tp tetap okay lagie..okay lar pada kowrang sumer teruskan usaha dan tingkatkan prestasi di masa depan.. jangan leka sebab SPM memg tough giler nak dibandingkan dengan pmr...

    aku mals nak cari gambar ari nih...tp gambar kat bawah ni simbol kepada seseorg yg berjaya...maknenyer kalo dapat pegang kunci emas tu mcm berada kat jalan yg btol lah...mcm sengal jew..ok pada sesaper yg nak berjaya try ar pegang kunci emas...mane tau betol2 berjaya hehe..



    akuu, senanyer xtau nak ckap per lagi...tu jela yg mampu akoo tulis..
    maklumlah vitamin aku dah habis..
    bukan senang nak cari sodium peroxide tengah malam ni...

    mungkin aku patut cari alternatif laen kot..
    cari vitamin laen..
    aku rase kay-p banyak bekalan untuk aku..

    adakah aku mereng?
    agaknyer kot...
    selepas memikirkan hamster ku yg dah aku tinggalkan di hutan rahsia belakang taman aku..
    atau....ntah la..
    aku sendiri xtau ape yg ak merepek ni..
    blah dulu..

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    oit2 adek ko cmne?

     
    Blogger anis ayadi said...

    adek akoo,boleh ar..die dapat 5a..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu