Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • reflect of me..
    Tuesday, December 8, 2009 | 4 Comments


    haila...lama giler tak menulis blog sbab ak bz giler..haha actually akuu dah jadik gler last week coz aku teringat time form2 and form3 akue yg poyo thap cipan..lagi satu aku dah baca 2 buah novel minggu lepas..walopun sikit tapi dah cukup hebat utk org yg bernama aku untuk membaca novel...haha. nih sumer di atas dorongan salah sorg best friend aku iaitu siti fatimah rosli...thanks to her coz aku dpat isi masa lapang dgan novel yg dia sarankan..but this week back to me, myself again and none of not me...ntah btul ntah tidak BI aku..suke ati aku la nak membebel haha..lalala..aku sebenarnya byak blajar mengenai kehidupan last week yg sememangnya penuh liku dan tak selalu aman mcm family aku..sayang gler kat family..org2 yg aku syg sumernya dah bwak haluan masing2..(8-10-tion not my special ok)..emm,ntahla maybe aku jer yg tak dapat trime kenyataan coz aku terlampau sygkan diaorg..emm, just hope things gonna be find..emm kalo nak blajar tntg hidup bacalah rooftop rant..kalo nak yg romantik sikit bacelah aa+bb..aku suka gak karya hlovet coz dpt tingkatkan BI aku..


    Lastly...live hell or live well..you choose! nak out dulu.

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    haha.. merindui somebody? i know laaa.. hehe.. chill la babe,life always lake datz.. people change..

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    hoho..ya i know datz babe but u know sometimes as a person we cannot hold our tears from falling...jusz last week..now im back..

     
    Anonymous Anonymous said...

    hye nice blog!! anis da lama xcontact arif...just sms me ok. im waiting..

     
    Blogger aku fanatik suju said...

    laa, arif nih tgah chat pon sibok ke blog org..poyo jer..malas nak layan arif sengal nih..sms pon membazir je haha..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu