Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • cOde naMe BluE...
    Sunday, January 31, 2010 | 3 Comments

    ada apa dengan code name blue..
     mesti ada yg xtau apa bendanya code name blue ni..
    kod nama biru ke,sejenis makanan ke atau nama binatang..xpun nama filem atau organisasi ke..
    code name blue yg aku maksudkan ialah nama sebuah band.. 

    aku terpanggil nak tulis pasal c.n. blue ni sebab aku dah gila dengar lagu diaorg..
    trully,lagu diaorg memberi makna mendalam pada aku..terutamanya lagu i'm a loner..
    aku terdengar lagu ni kat tv pada suatu hari tu dan terus jatuh cinta kat lagu ni..

    lagu ni berentak lancar walaupun liriknya pasal org yg kehilangan cinta..
    ceh, pernah bercinta ke aku...hehe
    lagi satu..adik aku yg mula2 xsuka lagu ni dah minat pulak..
    terperanjat gak aku tetiba dia bukak lagu ni kat handset dia..
    yela memandangkan dia lebih meminati muzik tempatan..

    8-10-tion!!aku pun sokong muzik tempatan tau..
    lagu tempatan yg popular sekarang ni.....emm...???
    sebenarnya lama gak aku xdengar muzik tempatan..
    aku sendiri xtau nape..

    mungkin aku yg demand sangat dengan lagu2 artis kita..konon2 xcukup bagusla artis kita punya lagu..aku rasa bagus jugak lagu diaorg cuma aku xminat diaorg kot..(maafkan aku ok)sebab tu aku rasa macam xbest lagu baru2 ni..aku ada dengar gak radio kadang2..tp lagu indonesia dengan singapore je aku sempat dengar..

    apa2 pun yg ni memang aku minat:

    ~dato' siti nurhaliza
    ~anuar zain
    ~hujan,estranged
    ~amy search
    ~rabbani
    ~aizat
    ~dll

    pada stesen radio kat negara kita..rajin2 kan promosi lagu artis2 kita...balik2 aku bukak radio wali band nya lagu pastu cerita kedai kopi...

    jangan marah aku ok...aku tau aku bersalah...

    berbalik pada cn blue..



    C.N.BLUE (Korean: 씨엔블루), Code Name Blue, is a South Korean indie rock band which debuted on August 19, 2009 in Japan with their first mini-album, Now or Never. They were coined the "2nd FT Island" due to similar style and sound but mainly because they are under the same company as FT Island. C.N.BLUE make their official debut in South Korea with a debut mini-album, Bluetory, in January , 2010 Band has 4 Members: Jeong Yong Hwa (정용화), Lee Jong Hyun (이종현), Kang Min Hyuk (강민혁), Kwon Gwang Jin (권광진). On the January 14, the band released their debut mini-album and took the number one spot on the Mnet real time charts and second spot on the Hanteo charts. They are the only rookie group to do so in 2010, beating out fellow rookies, ZE:A and F.Cuz. The group made their live debut stage at KBS Music Bank on the January 15. They took the #1 spot on album sales charts and all music charts five days after their debut.



    p/s: tolong bagi tau aku lagu artis kita apa yg best sekarang ni...yela aku kan ketinggalan.

    Labels: ,

    Blogger myn said...

    nisa, masr mule2 aku tgk Jeong yong hwa tu, aku ingtkn leeteuk..haha
    tp stail rmbut dier skunk dh len..
    Pastu, ader sorng member group ni(aku x ingt nmer die)yg rmbut kerinting men gitar, muke die sebijik cm nanba senpai dlm cter Hanazakarino Kimitachi e :)
    Sad sad sad
    sad sad sad sad tonight~♫

     
    Blogger aku junsu said...

    no no no nono no body knows..hehe xkesahla janji diorg sume gempak..

     
    Blogger aku zaty said...

    aku lyn nobody-nobody~ je skunk..
    haha! tiap2 ari denga kt radio skola ko tuh..
    skunk lagu ape ekk yg best?
    ntah laa beb..
    aku pown da lme xlyn radio..
    sila percaya..=p

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu