Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • esok...sekolah.
    Sunday, January 3, 2010 | 3 Comments


    menurut kalendar persekolahan di malaysia...esok merupakan hari untuk sumer pelajar di seluruh melaka untuk meneruskan sesi persekolahan masing2..termasuklah aku yang dah jadi senior ni..huhu da form 5 seyh aku..agak tak seronok lar nak balik sekolah coz xdapat tidor puas2 dan menongok depan tv..

    lagi satu besok bermula lar peraturan baru oleh mak aku iaitu...
    aku xdibenarkan menonton tv pada waktu malam..
    kecuali cuti jelar..
    lagi satu aku kena dapat sekurang-kurangnya 6A untuk setiap exam..
    kalau xdapat..alamatnyer handset sony aku kena tarik huhu..
    xsanggup rasenyer nak berpisah dengan sony aku yg dah berumur 2 tahun..

    okaylar..besok ader projek nak wat..keke
    nak buli bebudak form 1 sekolah akoo..
    lagi satu esok nak mengorat junior lar...huhu gurau jer
    xminat lansung kat junior sis tuh okay..

    sementara aku citer tentang sekolah ni..nak gak kongsi something dengan korang..
    especially budak area melaka yg kenal sekolah aku..
    seperti sedia maklum iaitu semenjak sis didirikan..
    singkatan nama sekolah akoo ialah S.I.S!!

     okay aku nak ingatkan korg yg bukan sekolah akoo..
    nama singkatan tu milik kitaorg yer...bukan nyer milik sebuah sekolah sbpi di selandar..
    ramai yg dah silap dengan memanggil nama sekolah tu dengan nama sis..
    pader bebudak sbpi sowey lar babe..
    aku bukan nak kuang hajar tp aku xpuas ati lar..
    sekolah aku dah lame wujud nak banding sekolah tu..

    let it be clear..
    sekolah menengah kebangsaan iskandar shah
    atau smkis
    nama singkatan...sis

    dan alma mater akoo..iskandarian
    secara rasminya ok..
    laen2...aku ni cassiopeia,elf,sone dan vip..
    xtau ker ape kebendenya??
    xyah tau la..
    buang mase jew..
    dah2..xnak membebel..
    nak relax..
    huhu..
    selamat bersekolah..

    lagi satu...selamat menjalani plkn pada abang aku..
    haha...gud luck taww..
    jangan nangis..
    aku taw ko selalu nangis mase dok asrama..
    relax bro!!
    ko dah abis form 5..

    malu la kalo ko nangis weyh..
    aku hrp ko maken best dan macho biler balik nanti..
    take care okey..

    huhu..to kengkawan...
    jumpe esok..
    ahnyeong!!
    sarangahae..

    listen to my heartbeat..


    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    selamat kembali menapak kat bukit SIS!!!

    hoho~

     
    Blogger GhOsToNe said...

    windu pd zaman skolah...

     
    Blogger anis ayadi said...

    zaty: hoho..tension masuk kelas kassim..

    ghostone: hehe,yeke rindu?penatlah nak spm ni..lg cepat abis lagi bagus..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu