Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • gadoh!!!asal gadoh-gadoh..
    Saturday, January 30, 2010 | 4 Comments


    ok..entry kali ni ialah pasal gadoh(ejaan sebenar gaduh)..bukan kuih gado2 ye..memang kita kat malaysia ni dah familiar sangat dengan perkara ni terutamanya di kalangan budak2 sekolah menengah..

    xkisahlah bergaduh dengan org lain bangsa mahupun bangsa sendiri..memang lumrahla kehidupan kat sekolah..sikit2 nak gaduh..xboleh ke selesaikan masalah tu secara diplomasi..tapi tau ke kita kenapa diaorg suka bergaduh?nasihat aku ..dont judge a book by it's cover..xsemestinya diaorg tu xberguna atau pun sengaja buat hal..maybe diaorg ada masalah yg kita xtau..kenapa xpernah ambil tau?

    mungkin sebab kita pentingkan diri...emm ok...junsu ada tertengok satu movie ni pasal gadoh..sebenarnya junsu agak ketinggalan...
    junsu telah terjebak dengan movie ni atas dorongan adikku iaitu am..movie ni banyak pengajaran..nak tau pasal movie ni gi kat ~sini~

    kalau kamu bangsa malaysia rajin2kan tengok..tapi org yg tak biasa dengan kata2 makian atau carutan or whatever la yg teruk..dinasihatkan xyah tengok..takut merosakkan kepala hotak anda..kat utube ada lapan part..kat tempat lain..xtau plak.

    ni antara ep paling best..(dari segi bahasa yg digunakan-real gila)


    sapa nak start ep 1 tengok klip bawah ni..


    p/s:penat giler hari ni..

    Labels:

    Blogger zac zirwan said...

    kter kne bukak minda kter..

     
    Blogger aku zaty said...

    hoho..
    jom babe gado ngan aku..
    hahaha!=p

     
    Blogger myn said...

    lol..
    haha, oleh krana kpale otak aku ni masih suci dan murni, so better lah aku xpyh open vid tu..
    haha..cm popo jerk :P

     
    Blogger aku junsu said...

    zac:betul tu..

    zaty:xyahla nanti ko nangis keke..

    myn:aku takot ko xtido malam tgok movie tu..gurau je

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu