Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • kawan baik, kenapa kawan2 baek junsu berbeza-beza??
    Thursday, January 21, 2010 | 4 Comments

    hallooo....junsu kembali lagi selepas beberapa hari yg meletihkan...TT_TT emm,paper pun junsu bersyukur sebab dapat guru2 yg amat baek hati sekali dan berpengalaman...terasa amat kesunyian kerana kawan baek junsu dikelas iaitu anizah xhadir ke sekolah...kenapa??kenapa kau tak hadir malah x bg tau aku...

    actually....aku agak marah kat niza sebab dah berkali-kali ponteng tanpa memberitahu mengapa die xdpt hadir ke sekolah..huhu malas nak marah2 sangat...teramat penat disebabkan terlampau kesunyian hari ni..

    emm,junsu bukan xder kawan baek yg laen..cume mereka sume belajar di kelas yg laen...
    bukan setakat kelas berbeza malah mereka pun amat berbeza dan tidak sekepala lansung..

    sesungguhnya...
    anizah: sangat PENDIAM
    atiqah: childish, keGILAan yg pelik
    izzaty: sosial,MANJA sangat babe
    wani: prof terHORMAT junsu,complicated amat die ni
    shaidah: budak yg totally OUT-SPOKEN
    timah: suke MEMAIN sepanjang mase
    bila: ALIM giler seyh, bakal ustazah ni

    junsu sayang giler kat diaorg...
    kat bawah ni ader gambar mase form 3..
    rindu plak kat bebudak yg da pindah sekolah..


    yg tengah ni budak paling pandai mase tu..dan antara tertop di jasen..
    yg apit die pulak kembar terkenal kat sis keke..



    ni sumer bebudak yg baek ok..xtergoda dengan lelaki buaya.
    diaorg ni mahal giler..








    budak sekampung yg giler periang...kat ladg kambing kaprima maser ni..
    huhu junsu jd photographer..


    bebudak kooperasi sekolah...boleh jadi model colgate diaorg ni..



     kesibukan bebudak kelas akoo...
    junsu yg pemalas hanya tau ambil gambar saja..keke




    guru paling best kat sis...nielar cikgu bm aku..encik sabar mohd...
    die ni memg giler kentang,sporting,outspoken giler,guru bahasa yg terhandal kat jasen..
    menang pertandingan nyanyian klasik..
    suara dier best giler woo..
    die pun suke wat lawak..
    aku tabik giler ah!!

     

    ni gambar random k...
    ni bebudak kelas bukan sains tulen..
    aku biase2 jer dengan diaorg..xsekepala ar..
    tp ader gak dikalangan diaorg yg ok dgan akoo..

    em..korg ader ader pengalaman cam junsu x??
    maksud junsu, best friend korg sumer nyer berbeza,
    dan hanya sekepala hanye dengan korg dan bukan dgan bestfren korg yg laen.

    jawab jangan xjawab...ok

    sekian dari junsu..jumpe nanti yekk..



    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    ohh ohh bear!=)
    aku? aku manje ker??
    hahaha!
    muah2! aku rindu ko!=)
    rindu sis aku nie..
    huhu..
    weyh, sedih sngt2 xdpt blaja ngn cikgu sabar lagi taw..
    untung ko!=p

     
    Blogger aku zaty said...

    anis! aku ade jumpe abg aku tuh..
    tp last week kowt..
    kat BSN..
    time tuh aku nk kuar kn duit kn..
    mse dah nk balik,
    pndg blkg..
    tengok ade sorg budk nie senyum..
    ehh mcm kenal..
    skali mmg azam!
    hihi..
    makin hensem abg aku tuh!=p

     
    Blogger aku junsu said...

    hehe..i know..ckgu sabar memg best giler thap karma kan..cute ar gambar ko adek..keke

     
    Blogger aku junsu said...

    cet...aku pun dah memg rindu gler kat dier...yeke??ntahlar

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu