Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • keke..add math gua dapat buat!
    Monday, January 18, 2010 | 6 Comments

    ohoho...ari ni aku dapat buat soalan2 add math yg puan roi bagi..rase cam bangge coz spring2 kat kepala akoo xtkluar hari ni... wokay aku dah rase agak tertekan memandangkan akoo dah nak spm dah dan hakikatnyer masey banyak lagi benda yg akoo tertinggal..


    hmm,too kay-p akoo amat memerlukan bekalan sodium peroxide tuh drpd ko..kalo ko xnak bagi, aku rampas dari kau...keke aku merepek jer sorry eh.. akoo senanyer terasa sedey yg amat coz xdapat pergi konsert super junior tuh...huhu dahla time mcr datang aku xpat nak gi...and now suju plak..T_T why must this happen to me??


    rase cam dah ngantuk la sekarang...mungkin bulan dah bosan nak layan akoo atau akoo yg dah meninggalkan bulan...akoo serius xdapat nak tengok awan dan kira bintang sejak aku form 4 lagi..nila antara hobi aku yg amat aku rindui..rase cam nak cepat abis spm dan lepak2...nyampah tol nak spm nih..penat yg amat mengalahkan nak jadik doktor kitaorg belajar..suasana dlm klas plak selalu serius je sebab kitaorg sumer blaja..cubelah chill sikit kengkawan 1 kelas ku..


    and anyway,aku rase cam nak balik mase aku nakal2 dulu...walopun aku budak kelas top dan memg pelajar top lah kan(puji diri sendiri-aku memg camni-aderke org xpuas ati??)tapi aku still buat benda2 jahat..


    antara kesalahan junsu di sekolah:
    1."fly" drpd asrama mase form 1(melebihi sepuluh kali)
        (balik umah ok!!!bukan ikut jantan!)
    2.memecah masuk pejabat sekolah kerana mencuri maklumat pelajar
        (keke..suke2 jer)
    3.selalu ponteng sekolah
       (hampir setiap minggu mase form 4)
    4.menhantar surat bantahan pada pihak sekolah drpd campur kelas dengan bgsa laen
       (maser form3-p'tahankan hak melayu ok)
    5.memecahkan tingkap sekolah dengan sengaja
      (disebabkan luahan perasaan-last2 pak guard kena pungut kaca)
    6. mencarut di bus stand jasen...
        (kerana dituduh oleh seseorg yg macam hawau dan@#$^$# etc)
    7. bacer diari org laen
        (mase sek rendah-budak lagi mase tuh-taubat dah xnak wat lg)
    8. mengakal warden asrama..
        (nak idop babe-kna klentong ar)
    9. dan laen2.......

    ok lastly selamat hari jadi pade member 2PM yaww...
    listen to my heartbeat..


    Junsu (준수)
    • Full Name: Kim Junsu (김준수)
    • Date of Birth: January 15, 1988 (1988-01-15) (age 22)
    • Position: Lead vocalist
    sekarang akoo dah giler kat lagu again & again balik....
    miss jae so much..
    hoo..nak tido ngantuk..


    Labels:

    Blogger -HanaMichi- said...

    hi..kt pon minat 2pm again-again gak..kalo rajin, g youtube, cr star king 2pm..ade vdeo budak2 kecik cube tiru lagu again again...kelakar...

     
    Blogger luvly mya said...

    nakal ey..haha

     
    Blogger myn said...

    lol..x sangka aku kau bley jdk jht cmtu..haha
    puan roi? ahakz :P

     
    Blogger aku junsu said...

    hanamichi: dah tengok mase 2pm dengan suju datang...haha memg klakar..keke

    luvly mya:hehe agak nakal..

    myn:tu cume sbhagian dari kjhtan aku..masey ader yg tersimpan xdidedahkan...

     
    Blogger aku zaty said...

    haha!
    no 4 tuh xley bla..
    last2 xdpt hntar pown surat tu..
    sbb kene block ngn teacher annie kn?
    hihi..
    nakal tol sis aku nie!=p

     
    Blogger aku junsu said...

    yezza...but kitaorg still mencube rite??sbnarnye aku ader antar surat kat peti adnan..ntah smpai kat pengetue ntah tidak..ape ku kesah sangat..da aku dasar nakal..keke

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu