Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • kim jaejoong...happy birthday to you..
    Tuesday, January 26, 2010 | 2 Comments

    yoyo..setelah aku menghilang jap aku akhirnya berkesampatan nak tulis entry pasal ni...happy birthday to jaejoong oppa...saengil chuka hamnida..nege sarang hamnida..emm, aku sbnarnye agak bz memandangkan aku nak ambik spm tahun ni..T_T mata aku ngantuk giler malam td sebab tu xsempat nak menulis entry nih..



    okay, this is da birthday boy...he is a talented singer and now dia dah mule berjinak-jinak dalam dunia acting.. xsabar rasenye nak tengok citer postman to heaven...omo his looks is too innocent for me..emm, no one knows that he get through a lot untuk dapatkan ape yg dia peroleh sekarang ni..bukan aku nak agungkan die tp untuk berjaye mcm die kita harus korbankan sesuatu untuk mendapatkan kejayaan..

    aperla yg aku merepek nih...aku sbnarnye ketandusan ayt nak menulis disebabkan byk homework terutamanye add math...T_T sedey2 sebab aku masey xrajin nak study lagi...




    lol..kan dah kate yg youngwoong jaejoong nih memg innocent giler...rase cam nak cubit pipi die..
    emm, to my niece, nadhirah badrom yg minat giler kat dong bang shin ki dan of course her fav member is hero jaejoong...aku tau kau memg giler happy coz hero dah jadik tua taun ni..keke..




    hooho another shomey pic...crazily cute rite..

    emm,aku de bace pasal order baru baju super junior oleh sapphirepearlsmalaysia...
    i'm going excited...nak beli baju and glowstick...
    serius nak beli...

    maklumat lanjut kat ~sini!!~

    emm,jae oppa...hope u will be fine and always healthy..
    nothing much to say but, hope u will be happy this year dan tahun-tahun seterusnya..
     something about jaejoong...here...

    songs from jaejoong..so comey sangat...



    p/s: my favourite still xiah junsu and kim heechul
    happy birthday to junho oppa from 2pm yaw..
    T_T actually yesterday was his saengil..


    Labels: , ,

    Anonymous balqis said...

    oh. I adore him!
    HB HERO!!

     
    Blogger aku junsu said...

    me too..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu