Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • koo kien keat,tan boon heong juarai terbuka malaysia(super series)..pakcik2 ku menang jugak hari ni..keke
    Sunday, January 24, 2010 | 0 Comments



    hooray!!aku antara peminat2 badminton kat malaysia yg happy coz beregu dan perseorangan lelaki kita juarai kejohanan kali ni...serius aku agak risau mase beregu kalah second game...TT_TT tp diaorg dapat catch up balik...aku agak risau dengan performance diaorg yg xberapa mantap sejak beberapa bulan atau lebey tepat setahun 2..anyway congrats to ur guys sebab dapat menang gak...dapat hadiah lagi...

    tahniah  jugak pada datuk lee chong wei sebab kalahkan boonsak ponsana dengan 2 game jew.....chukahaeyo!!

    emm,ade sepupu aku yg tak puas ati aku panggil diaorg ni pakcik...hoho sebenarnye aku rase gelaran "pakcik" tu cute gile untuk diaorg...kenalak mase semi diaorg pakai baju pink...lagi bertambah cute dan jambu pakcik aku..name xpenting janji aku terus menyokong diaorg...

     

    nak panggil lee chong wei pakcik xboleh sebab dak pangkat datuk...keke

    halloo...tiqa aku tau ko minat lee chong wei...jangan pengsan ok lee chong wei menang td..

    emm,cume rase xbest sikit sebab xdapat tgok beregu korea kat final...aku pown minat giler kat lee yong dae..mantap giler skill die..

    ape pun malaysia boleh!!!keep hwaiting...malaysia BOLEH!!

    Labels: