Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • orang yang kita percayai selalunya menkhianati kita..kenapa??
    Friday, January 29, 2010 | 11 Comments


    melayari hari di sekolah hari ni biasa je...tiba2 aku ternampak sepasang kembar form 1 tengah dok borak2 pasal sekolah..

    ok2...sebenarnya aku teringat pasal sepasang kembar iaitu kawan baik aku iaitu shark dan syu(bukan nama sebenar)...kitaorg memg baek sejak darjah satu dan aku percaya kat diaorg...sampai la aku terpisah dengan shark sebab shark dapat sekolah menengah agama...tapi syu sama dengan aku...bersekolah di smk iskandar shah..

    kitaorg still baik hinggalah mase aku form 2...dia telah pecahkan satu rahsia aku pada satu2 nya org yg aku xnak bg tau pasal rahsia tu...iaitu A..tp aku still boleh bersabar lagi mengenangkan persahabatan selama 8 tahun yg telah terbina...dan hubungan aku dengan A still ok..aku harap supaya syu berubah tapi dia still xdapat buktikan yg dia tu kawan aku...dia sanggup biarkan org laen perkotak-katik kan aku depan mata dia...

    dia akhirnya pindah sekolah lepas pmr dan aku xpnah jumpe syu lagi lepas tu..dan aku bersyukur sangat2 sebab Allah s.w.t  xpertemukan aku dengan dia...

    bayangkan aku terpaksa menahan segala soalan2 dari senior aku tentang rahsia aku yg telah dibocorkan terutamanya senior perempuan..diaorg memg suka sibuk hal org walaupun xde kena mengena dengan aku dan A..nasib baik senior2 lelaki kebanyakan nya menyokong aku..

    dan aku xtau dah berepa liter air mata yg aku titiskan masa tu..TT_TT

    aku dapat membina kekuatan dengan pengkhianatan dia yg sangat dasyat tu...aku bersyukur dengan ujian yg diberi dan akhirnya aku tau ape jenis manusia "kawan" aku tu..

    oklah..xbaek mengata orang ni sebab berdosa..aku tau memg tak patut aku cerita tapi aku harap benda ni jadi pengajaran pada sesiapa pun..aku pasti ramai yg dah lalui benda yg aku lalui ni..akhir kata, berhati-hati terutamanya dengan manusia bergelar "kawan"..

    terima kasih kepada atiqah,izzairin,abang shaf,abg die, kak hajar,niza dan jugak sume org yg telah membantu aku melalui hari2 yg getir itu..dan yg paling aku sayang sekali ialah member aku iaitu izzaty haziqah mohd nadzar... lawatlah member aku di ~sini~

    Labels:

    Blogger Aidi-Safuan said...

    ala,maybe tu ujian untuk menguji persahabatan anda jer tuh kot. nak tengok camne anda pertahankan persahabatan anda. by the way, da maafkan orang tu ke blom? :)

     
    Blogger aku junsu said...

    huhu dah...tapi kalau boleh xnak jumpa dia dah..berkali-kali dia lukai hati ni..

     
    Blogger myn said...

    Nisa, be patient girl..
    I'll always be there with u..
    btw,visit my new blog, http://mylittlediary-myn.blogspot.com

    p/s : aku dh tmph baju tu tp x tau nk byr cmne..
    aku ni mmng x prnah simpn duet kat bank..haha :P

     
    Blogger Mr Kamikaze said...

    Jgnlah mcm tue...maafkan jer dia..

     
    Blogger aku junsu said...

    myn:aku xsempat nak tempah lagi

    mr kamikaze:huhu i'm trying..always trying..dah tak marah kat org tu lagi..

     
    Blogger Naiemz said...

    die hanya layak menjadi kawan sahaja..bukanyya sahabat yang boleh berkongsi suka dan duka , so bataskan pergaulaan dgn dia sekadar kawan saja , bukan sahabat

     
    Blogger aku junsu said...

    naiemz:huhu ok..sedey plak bila igt2 balik kisah ni

     
    Blogger aku zaty said...

    anis, sabar oke! aku tetap syg ko selamanya!=) muah2!=p

     
    Blogger aku junsu said...

    thanks dear

     
    Blogger * mEsSy * said...

    sabo yer.. anggap jer sume to dugaan..

    :)

     
    Blogger aku junsu said...

    messy: betul2..kita mesti bersedia menghadapinya

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu