Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • SeconD dAy
    Tuesday, January 5, 2010 | 0 Comments



    still rase cam nak cuti lagi..ayaayaa..xleh lupe time fizik aku nak terlelap dah..ntah aper si kasim merepek pasal waves kat depan tuh..aku dah la takowt  giler dengan die yg garang nak mampos mengalahkan singa kat hutan banat amazon..(ade ke singa kat situ??maybe kot)..maafkan kesengalan akoo..

    taun ni cikgu2 aku same dengan taun lepas..yg aku xtahan sivik akoo pun cikgu add math aku ajar...terkeluar spring2 aku belajar add math ni..belum lagi chemistry..naseb baek akoo cinta gilak kat subjek ni..

    hari ni teacher vaijanthi dah mula mengajar BI..happy giler coz aku da biasa sangat belajar dengan die...nak2 bi aku xpnah xdapat A1..bangga siot..nielar satu2 subjek yg aku boley kalahkan bebudak cina kat kelas tue...emm aku nak ucapkan selamat datang ke aliran sains tulen kepada adek akoo...adek,,akak tau ko boleyh..walo ko xdpt keputusan mcm akoo..akoo still percaye ko boley buat dan rezeki ko ader..

    too abang..aku rindoo seyh kat ko..rase cam nak berlari kat kem plkn tuh carik ko...bosan ar tak dak org nak kaco aku sekarang...ko ni pulak memanjang jer hilang...kejap ader pastu lesap...jangan besok ko da kawen pun cam tuh..haaa serius aku nak jumpe ko..

    to aien farhana@budak sengal...happy birthday to you..ko dah 17 la babe..aku pun nak menyusul..sebulan lagi haha...

    ok..akoo nak study hard giler taun ni...agak nyesal sikit aku ambik mudah pasal study taun lepas..tapi xperla janji taun ni aku usaha sungguh2..huhu nak abes spm cepat...

    ok this song ntuk akoo..coz dulu aku suke ambik mudak dalam beberapa perkara..
    p/s:aku xla minat sangat kumpulan ni, just enjoy the music..hate their hairstyle..i mean some of them


    Labels: