Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • SITI NUR ADILA HAMZAH vs PARK JAEBOM...
    Friday, January 22, 2010 | 2 Comments

    kenapa junsu menamakan entry kali ni adila vs jae??
    yeye sebab junsu nak bercerita sikit pasal diaorg keke...

    emm, kat ner nak start??

    INTRODUCTION...

    ADILLA..
    budak 5 alfa kat smk iskandar shah..sorg yg amat periang dan melucukan..budak paling giler aku pernah jumper...setiap hari dia akan buat lawak dan buat satu kelas ceria....dia gak agak berani membuat sesuatu tanpa berfikir panjang...haha..duduk kat kesang tua sekarang nih...anak ketiga dari 4 org adik beradik.. emm, senang citer kalo korg kawan dengan dia memg hidop akan lebey happening...frienster die maybe kenzo senpai...aku xprasan sangat...facebook plak taip jer name die...

    JAE..
    bekas leader boyband korea iaitu 2PM yg skrg ni mcm goreng pisang panas dengan lagu heartbeat...huhu tp agak malang sebab jae dah tak bersama dengan 2PM lagi disebabkan kontroversi yg melanda die akhir taun lalu...dan dia dah balik ke seattle...i hate netizen, seriously!!!emm, actually die ni sorg yang sgt gile2 dan leader yg suke membuli adik2 yg lain....tp kadg2 die boley jd scary dan adorable sometimes... nak tau lebey lanjut tentang citer die sila tekan ~SINI~

    Jaebeom Pictures, Images and Photos
    aper hubungan mereka berdua?
    xder sebenarnye..aku rase diaorg memg sepadan dan boley jd
    member baek punye...
    sebab...
    ~mereka mempunyai daya tarikan tersendiri
    ~perangai suke menyakat/mengacau yg gile kentang
    ~suke wat sesuatu ikut kepala sendiri
    ~disayangi ramai org
    ~so dorky sangat...

    ok2 nak promote lagu CN Blue hari ni...
    best giler bah lagu nie...
    haish,terjadi budak sabah plak...keke


    Labels:

    Blogger myn said...

    siyes ar..
    i'm a loner mmg besy..hehe
    dgr kt c.n. blue dh feymes cket kat jpun sblm ni..
    patut lar lagu dye ad irama2 jepun cket..
    dila mmg besy..haha tp kdg2 dyer wat lawak aku x braper nk phm..hehe
    anyway, i love all my friends..
    yeong-wonhi nae chingu sarang^^

     
    Blogger aku junsu said...

    myn:aku pown dah tergilak kat lagu cn blue..diaorg bukan kumpulan underground ke dulu??ntah aku tak pasti plak..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu