Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • aku selaku pemimpin muda...poyo sungguh bunyi nye
    Monday, February 1, 2010 | 4 Comments

     emm, another bz day today..pagi tadi aku terlibat dengan satu majlis dekat sekolah..majlis tu ialah Majlis Perlantikan Pemimpin Muda SMK Iskandar Shah tahun 2010..majlis ni dijalankan untuk memberi sijil perlantikan serta memperkenalkan pemimpin2 muda di sekolah kepada pelajar2..antara pemimpin muda yang terlibat ialah drpd kalangan pengawas sekolah,pengawas pusat sumber sekolah,pengerusi badan beruniform serta kelab/persatuan, pembimbing rakan sebaya dan ketua2 tingkatan..

    aku sebenarnya xnak atau lebih tepat sekali malas nak terlibat dengan majlis tu...tapi bila dikenangkan balik aku redah je..
    bak kata cikgu jasmi waktu raptai:
    kalau setakat awak nak beratur dan berdiri kat sini pun payah, lebih baik awak tinggalkan tempat ni..apa gunanya org lantik awk sebagai pemimpin kalau benda yg senang mcm ni pun xboleh nak buat...

    oleh sebab aku rasa bertanggungjawab aku pun tahan jelah silau matahari...hehe tapi tadi rasa cam glamor lah jugak haha...hoho lupa nak cakap aku sebenarnya pengerusi persatuan pendidikan islam...hallooo...aku budak baik tau(yeke??)..azam aku nak menegakkan agama aku...uniform aku mestilah puteri islam...ok la jugak sebab aku jadi naib setiausaha...

    ada 2 kejadian yg menhiburkan aku hari ni....


    tadi aku terpandang dak zimi pastu dia kata aku menakutkan sebab cara aku renung dia macam hantu...keke actually masa aku pandang dia tu fikiran aku kosong bukannya aku sengaja renung dia..nila gambar zimi dan zaty...

    lagi satu kejadian masa aku nak turun tangga masa nak balik sekolah...aku terserampak dengan dak syuk budak 5 beta...tetiba dia kata "happy birthday, birthday ko esok kan?" aku dah tercengang pastu aku kata bukanla tp beberapa hari lagi.."oh yeke?xperla aku wish awal sikit nanti xder ah lupa"...hehe terperanjat beruk aku...but anyway thanks la syuk sebab ucap wish kat aku hehe...bro ko ni patut ada makwe lah..makwe ko mesti untug sebab ko pandai wat kerja umah...nak kenal syuk kat  ~sini~

    emm,pada sume yg nak jadi pemimpin tu korg kena bersikap:
    -telus
    -jujur
    -amanah
    -rajin of course
    -dll

    chow..dulu..ada gambar nanti aku upload ok..

    Labels:

    Blogger myn said...

    nisa,ni zaty punyer pslah bg info yg slh psl besday kau..haha
    p/s : mase korang wat ikrar utk pemimpin2 tu, aku ngan dila pun dh terangkat tgn skali utk ikrar..tulah, asyik borak psl kpop jer..huahua
    aku rse maruah aku dh dicincang smpi lumat mse tu..segan siot.
    moral of the story, len kali waktu pengetua brckp, jgn brborak kat blakang..huhu

     
    Blogger aku junsu said...

    hei myn..bukan ko sorg je terangkat tgan..bebudak form 1 90 peratus ikut sekali..haha

     
    Blogger myn said...

    nisa, diorang tu naif mamng la, lgpun bru form 1..aku ni yg dh form 5 bley ark wat slh skali...segan2..rse cm nak tnm jer kpale aku ni dlm tnh..haha XD

     
    Blogger aku junsu said...

    huhu..rileks k..sometimes kita memang poyo sikit..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu