Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • gay makin berleluasa
    Sunday, February 28, 2010 | 7 Comments

    emm, hari ni simple gila coz aku tido and gi tuisyen jer..but ada satu benda yg buat aku geli geleman gila babeng lar...aku nampak ad sepasang gay lalu depan aku...

    ok first2 aku nampak la ada dua org lelaki  ni dari jauh..ok nampak macam okay je tapi tetiba berpegang tangan plak...wekk, aku dah start geli masa tu...aku pown fikirlah positif, ntah2 bukan gay ke...tapi lepas tu yg sorg ni tangan dia sampai kat pinggang plak..eih apa plak ni??

    lepas tu tangan dia pegang bontot laki yg sorg lagi..aku dah nak termuntah..ya Allah apa la yg nak jadi...kat pekan aku pown diaorg dah berani buat benda ni terang-terangan...masa diaorg dah dekat dengan aku yg pegang2 tu punya la gedik panggil pasangan dia yang...

    owh serius aku geli+benci dengar...masa tu aku tgah minum slurpee...so aku sedut slurpee tu dengan nada yg menjengkelkan depan pasangan tu...dan beristighfar banyak2...

    aku nampak muka salah sorg dari diaorg mcm malu ar...

    lantak kaulah, kalau ye pun cover sikit...

    ya Allah lindungilah aku dari segala unsur negatif ni...amin.

    Labels:

    Blogger Admin said...

    gelik tgk gay ni...

    maya

    http://coretanmayaku.blogspot.com/

     
    Blogger luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

    siot jew mat2 gay 2...
    npe x smbah jew slurpee 2 kt mke dorg..haha








    http://terowonglifeku.blogspot.com/

     
    Blogger myn said...

    hakz hakz..nak muntah lak aku..
    bueek bueekkk...klu aku yg trserempak, dua-dua aku bg side kick..haha XD

     
    Blogger curhat said...

    wahh..
    entah hape dorg pk lam pale otak dorg tu kn..

    yg tgk nih la ksian..
    astaghfirullah.

     
    Blogger aku junsu said...

    admin: tau xper

    luz a.k.a mlm experts:xkan nak simbah kot hehe..

    myn: aku pown nak muntah dkt situ

    curhat: huhu kesian saya..

     
    Blogger aku zaty said...

    weyh,mat gay yg ko nmpak tuh hensem x..?
    slalu nye mat gay nie hensem2..
    haha!

     
    Blogger aku junsu said...

    akuzaty: teruk giler..xensem pun

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu