Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • gelagat awek jasin..
    Monday, February 22, 2010 | 11 Comments

    ahh, rindu giler kat blog aku..yesh dapat jugak bukak akhirnya..beberapa hari ni aku busy amat dengan tuisyen dengan balik kampung..masa balik tuisyen tunggu ayah aku adalah satu scene yg buat aku gelak dan menggeleng kepala..

    ada awek-awek ni sama form dengan aku lah...diaorg ni memg bukan spesies aku la senang citer...so aku xder la campur dengan diaorg..aku pown wat bodoh la sambil tunggu bapak aku..diaorg bertiga pun rancak berbual tergelak xingat dunia...kalau makcik tengok dah sah xnak buat jadik menantu huahua...

    ada sorg antara diaorg ni mcm nak tayang 2 handset dia...nak aja aku cakap,"hello awek! gua tak heran sama lu punya handset k, adik aku pakai 2 handset gak, nokia dengan sony cyber-shot baru...setakat phone cikai lu xyah nak tayang".(jahat x aku?)..minah ni memg mcm sengaja nak menayang la...

    so apa nak ku kesah...ade lagi perangai dia yg menjengkelkan aku...tengah tayang phone dia tetiba phone tu tercampak pulak...terburai satu persatu dengan lengkap...huahua aku nak gelak tapi buat2 cool jelah... pastu dia macam segan nak pungut...tapi lepas kawan dia suruh pungut dia pun buat lah...

    tetiba pakwe dia telefon(aku rasa pakwe dia kot, mengikut perbualan dia)...lepas tu tetiba pakwe dia muncul sambil borak dgn dia dalam phone...tetiba awek tu melenting.."eih baru nak sampai ko...pakwe apa ko ni..dahle lambat jalan lembap2 lak macam @#$%#@^&*(%^...cepat la aku nak balik!!".  woa gila minah ni..saja nak cover malu  phone ko dah terburai kan...huahuaa...

    pastu pakwe dia start motor..dah start motor borak lak dgan kawan2 dia..lama gak minah tu tunggu..last2 minah tu balik sendiri...apalah sengal pasangan ni...pastu aku pown blah sebab my father dah sampai..

    pada aku la, sebagai perempuan kena jaga adab..nak2 tempat awam..melalui scene ni aku jadikan iktibar supaya xikut perangai awek ni..(^_^)

    p/s: thanks to myn sebab bagi aku ole2 dari sabah..rindu sama sabah bah..

    Labels:

    Blogger joegrimjow said...

    jgn dilayan klu yg menunjuk3 ni
    nyampah je

     
    Blogger TerunaGiler said...

    budak maner tu ? sek tun perak ker.. klu dari situ memang gatal awek2 situ dari dulu..

    p/s-ader buah hati kat taman maju ..dulu laa...

     
    Blogger aku zaty said...

    uit2,sape weyh..?
    nanti esok kite gossip kat skola ea..
    huhu..=p

     
    Blogger faeznaem said...

    wahahaha.. awat tak amek video.. musti best nih..

     
    Blogger ana_zara said...

    wakakaka.. minah mana la yg malang ni.. dah la cover malu hp terburai.. dpt bf gitu lagi.. paling malang jadi bahan post entry ni... hahaha

     
    Blogger bubu253 said...

    hahha org y ske mnujk nie sbenanye syok sndri..
    sbb org laen xheran pon die jerk mcm perak dpt bnd tue..

    hmm 1 lgie kte org pmpn kne jge manner kte sbb byk mate y memandg...
    (",)

     
    Blogger aku junsu said...

    joegrimjow: tau xper huahua

    terunagiler:bukan budak stp tp budak bemban rasanya..hehe sapa budak taman maju tu?..ntah2 saya kenal x..

    akuzaty:hehe bukan budak sekolah kita r yunk..

    faeznaem:lawak sgat sampai lupa nak rakam huahua

    ana_zara:2la..sapa suruh buat perangai depan empunya blog ni..hehe

    bubu253:betul tu,,xelok kalau perempuan wat hal depan org.. mana tau naseb xbaek bakal mak mertua yg nampak haha..haru je

     
    Blogger joegrimjow said...

    update2
    hehe

     
    Blogger TerunaGiler said...

    ermm.. tak yah tau.. takut2 kakak awak ker sepupu ker . tak pasal2 lak kantol kat sini.. kah kah kah

     
    Blogger myn said...

    no problem nisa~^^
    anyway, jeles aku ngan kau coz dpt update blog slalu...huhu
    anyway, sper bdk yg brkenaan tu?
    xper lah..bkn aku knl pun...haha XD

     
    Blogger aku junsu said...

    joegrimjow:update..bz larh lately ni

    terunagiler:hehe apa lah..

    myn:xyah tau xder manfaat pun

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu