Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • hadiah hari jadi tin sardin!!
    Friday, February 5, 2010 | 6 Comments


    huhu nak citer sikit pasal hadiah hari jadi aku...semalam aku demam so xdapat nak menulis entry pasal ni..
    hmm,ni je la yg aku dpat untuk birthday kali ni..

    Alhamdulillah...aku rasa bersyukur sebab ada gak makhluk yg nak bg aku hadiah...terima kasih la sebab korg2 yg ingat kat aku..rasanya benda2 macam ni biasa diterima masa hari jadi  tp korang pernah dapat tak hadiah hari jadi tin sardin..mesti ada yang xpernah kan...

    sebenarnya aku secara tepatnya menerima hadiah tu drpd one of my friend yg  pemikirannya agak kreatif..
    huhu...nak tengok close up tin tu..kat bawah ni..
    sorry gambar kurg clear...sebenarnya dia xbagi aku tin sardin ni..tp dia cuma bagi aku ucapan yg ada kat atas tin tu...terkedu aku dengar..masa aku dah pegang tin yg kononnya dia nak bagi aku, dia cakap:

    wei nisa sebenarnya aku bagi ko ucapan dekat atas tin tu je..tin dengan sardin tu pulangkan balik..aku nak guna time puteri islam nanti..malas nak beli lagi...

    hoho..lagi aku terkejut berok..well dia memang gila sikit hehe..apa boley buat..
    kat bawah plak kek yg paling simple tp sedap la..well aku memg xberapa suka makan kek sangat...kecuali secret recipe white chocolate..tu memg xley tahan..

    ni plak ucapan yg simple drpd kawan aku iaitu anizah...terharu babe baca benda nih..
    kena lak time aku baca tu hujan...huhu lagi tangkap haru..niza bagi aku gelang ni..
     
    hehe nasib baik dia tau aku suka gelang warna putih...
    lastly thank you to abang shaf yg bagi aku kek drpd secret recipe...hehe aku dah melantak pagi tadi sampai lupa nak ambik gambar kek tu..bangun2 je cari peti ais nak makan kek...

    ok..thats all..aku jugak dapat baju baru semalam..baju tu baju yg ditempah tahun lepas tp tahun ni baru dapat..cantik gak baju tu..bye2

    Labels:

    Blogger adnil linda said...

    epi belated bday...

     
    Blogger myn said...

    Saengil chukahamnida~
    saengil chukahamnida~
    Saraghaneul anisa
    Saengil chukahamnida~^^

    p/s : sila bce dgn rentak lagu harijadi korea okey..
    sori lmbt wish kat cne..x smpt coz krja umah bio bnyk gler cm banjaran himalaya..huhu

     
    Blogger aku zaty said...

    budak atas nie bokbang je..
    padahal keje xsiap gak..
    wakakaka!
    yeah! adiah yg aku bg pling besar!
    heheheh..

     
    Blogger aku junsu said...

    adnil linda:thank you

    myn:hehe aku pown byk keje bio..kepala rasa macam nak piciah

    zaty:hoho..bear ko da siap ke keje bio tu?

     
    Blogger myn said...

    zaty,cam lah kau dh siap..wekkk :P

    p/s : bokbang tu ape? bigbang aku tau la..haha

     
    Anonymous Anonymous said...

    China and Russia put the blame on some screwed up experiments of US for the earthquake that happened in Haiti.
    Chinese and Russian Military scientists, these reports say, are concurring with Canadian researcher, and former Asia-Pacific Bureau Chief of Forbes Magazine, Benjamin Fulford, who in a very disturbing video released from his Japanese offices to the American public, details how the United States attacked China by the firing of a 90 Million Volt Shockwave from the Americans High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) facilities in Alaska
    If we can recollect a previous news when US blamed Russia for the earthquake in Georgio. What do you guys think? Is it really possible to create an earthquake by humans?
    I came across this [url=http://universalages.com/hot-news/what-happened-in-haiti-is-it-related-to-haarp/]article about Haiti Earthquake[/url] in some blog it seems very interesting, but conspiracy theories have always been there.

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu