Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • hari yang meletihkan..btw happy chinese new year!!!
    Saturday, February 13, 2010 | 3 Comments


    uhuu...baru dapat mengadap laptop balik..nape la aku bz sangat kebelakangan ni?igtkan start cuti boleh rilek2 je..pagi2 je my mom dah membebel..

    umi: hei anak dara apa ni? dah pukul 9 xbangun lagi..cepat bangun buat sarapan!!
    aku:baik puan..nak masak apa hari ni?
    umi: kuey tiaw kerang, kuah labu,sambal kerang dengan goreng tempe..
    aku: haa??xde banyak lagi ke..

    pukul 11 aku da siap masak..tolong sidai baju dengan kemas2 umah sikit..makan tengahari pastu pergi tuisyen..
    pukul 4.30 petang baru abis tuisyen..dah sudah solat pulak ada kejutan menanti aku..

    umi: kak cepat ambik tepung,gula sumer,kukus keluarkan..
    aku: nak buat apa?
    umi:kuih koci dengan lepat..
    aku: haa???

    aku yg blurr ni ikut jela cakap my mom tu..
    nak buat inti koci lagi..aduh penatnya..
    dah pukul 7.00 baru siap..daun belum layu lagi..aiyoo bila nak masak kuih ni..

    pukul 9 malam baru start bungkus kuih koci dngan lepat..
    dah tu pukul 10 setengah baru siap sumernya..tinggal tunggu masak jew..
    aaa..sungguh penat sekali rasanya..

    esok aku upload gambar kuih2 tu ye...

    kepada my friends terutamanya chu rui jian, dgn chua xiao lian gong xi fa cai!!
    may this new year bring you happiness and posperity!
    tahun harimau...aku suka harimau..comey

    Labels: ,

    Blogger GhOsToNe said...

    smlt cuti raya!

     
    Blogger aku junsu said...

    ghostone:hehe thanks!

     
    Blogger myn said...

    dh msk kuih tu, hulur2 la cket kat org cni..haha

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu