Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • hati aku panas...
    Wednesday, February 17, 2010 | 4 Comments

    hmm, actually aku panas hati sikit ari ni..
    xdapat online pagi coz ada org cam bagus ngadap laptop ni lelama..
    arghh...balik sekolah pulak my mom mengamuk-ngamuk
    my abi pun asyik suruh kemas je...kemas sana...kemas sini..
    my adik, imran pun asyik mengacau je...
    lepas tu mengkritik aku lak..
    ewah2 awak tu baru 6 tahun dah pandai nak kritik kakak awak..

    haish..sabar sikit ye junsu...
    ingat Allah...jangan naik angin je...
    xbaik...dah2 pergi tidur ke..

    ok..my mood dah ok..
    tapi there is another guy yang mengacau junsu ari ni..
    miscall2 orang...main2 pulak..lantak sama lu, gua xnak ambik tau..
    then, ada pulak suara jantan ni nak telefon bebetul..

    b. laki: hai! ni anis eh?

    aku: xtau bagi salam ke?assalamualaikum, ni memg anis..asal?

    b.laki: waalaikumsalam,nak tanya khabar je..ingat x ni sape?

    eih budak ni...aku dahle angin xbagus, lu suruh gua teka2 pulak..

    aku: xtau la..ni sape..xnak cakap aku letak handset ni..

    b.laki: eish marah pulak..aku faez la kawan ko..faez selenge tu(dia memang selenge)

    aku: wat?faez..ko rupenya..igtkan sape td..mana dapat no aku?dah lima tahun lebih xcontact..

    b.laki: hehe...anis amira bagi no ko..weih nanti aku call balik ada hal la..

    aku: poyo lah ko baru dapat cakap..ok nanti kita msj eh..

    b.laki:ok..bubye assalamualaikum..

    aku: waalaikumsalam..

    hoho..mood aku bertukar jadi baik..dapat gak contact faez kawan aku masa dulu..setahu aku dia dok kat perlis sekarang..ntahle..nanti aku tanya dia balik la...lalalalaa  bestnya dapat jumpa kawan lama..

    p/s: hankyung still with super junior..yosh i will support him no matter what...i think i should thinking about yesunggie now..terlupa sat kat xiah oppa and heechul oppa!!susah kalau ramai abang ni..

    Labels:

    Blogger faeznaem said...

    wahh.. name same wif me.. faez.. haha..

     
    Blogger ana_zara said...

    kool2... ahaha
    mmg susah kalu ramai abang ni.. hahahaha.. x g konsert diorg??

     
    Blogger aku zaty said...

    huhu..
    rilex ar bear..

    p/s : ehh faez tuh hensem x..?
    ahaha!

     
    Blogger aku junsu said...

    faeznaem:hehe sama pulak kan..(^_^)

    ana_zara:huhu sedey ar xdpt gi konsert diaorg..abi xkasik pergi

    zaty:faez nsem?oklah..asal?nak usha ke..xleh wekk

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu