Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • kuih koci buatan saya..
    Monday, February 15, 2010 | 6 Comments

    aha..seperti yg dijanjikan junsu nak tunjuk gambar kuih koci bukan kuaci ye..ehem..kuih buatan saya hehe..rasa bangga sikit ar..dah lama xbuat kuih ni...tapi disebabkan usaha puan azizah dan saya akhirnya berjaya gak siapkan kuih ni..hehe nak buat kuih ni yg penting inti mesti sedap ye..

     

    inilah hasilnya..kalau nak sedap kena letak gula tuak..kalau x xsedap ok..
    hasilnya inilah kuih koci tu..




    so??ada yg berminat nak buat kuih ni??kepada anak dara kat luar tu rajin2 kan belajar masak ye..setinggi mana seorg pompuan tu belajar akhirnya duduk dapur jugak...
    huhu..setakat ni dulu..tuan blog ni demam sebenarnya...TT_TT
    apapun gong xi fa cai!!

    p/s:  sedih xdapt gi super show 2.. 
    thanks kat kak ana_zara coz ajar buat tag cloud widget tu.

    Labels:

    Blogger ^ ZuMaWaMBa ^ said...

    reti mkn je kueh ni! :P

    p/s :: OMG. i'm a big fan of KIM HEE CHUL too!!

     
    Blogger cikwanik said...

    suka makan koci. tapi xreti buwat

    nak respi =D

     
    Blogger aku junsu said...

    ^zumawamba^:hehe, takpe beli je kat kedai...xpun suruh mak buat..keke

    cikwanik:nak respi?kat internet kan banyak...xpe saya dah tulis kat blog cikwanik..

     
    Blogger myn said...

    nak cket..hehe

     
    Blogger aku junsu said...

    myn:ada dalam perut aku wakakaka

     
    Blogger Qyn said...

    Sedapnyeee! Boleh buat tempahan tak? Hehe :D

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu