Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • last year aku bersukan dekat smkis..
    Friday, February 26, 2010 | 4 Comments

    agak lama aku menyepi ye tanpa berita....mungkin korg dah basi dengar alasan aku..aku bz beberapa hari ni.. tapi tu still kenyataan..aku penat gila semalam..yelah bersukan la katakan...bukan aku masuk pape acara pown...penat lah wei..lagipun aku bukan aktif sukan...dulu yelah aku aktif bola baling...pastu tangan aku cedera and aku terus quit..

    ok...untuk sukan tahun ni:

    Syahbandar : 20 pingat emas +++

    Laksamana : 15 pingat emas +++

    Bendahara : 10 pingat emas +++

    Temenggung : 5 pingat emas jer..? +++

    aku laksamana la...warrior gitu huhu..walopun masa pembukaan sukan perbarisan xkemas sangat tapi masa bebudak ni lari memg hebat ar...terkeluar anak tekak masing2 menyokong pasukan masing2..aku memg salute kat bebudak tu sebab diaorg berlari dengan hebat sekali...

    ohooh...aku sebenarnya xnak dtg sebab xder sapa nak disokong...kalau dulu2 ada la senior2 yg aku kenal.. btw junior aku pown leh tahan gak..

    hehe kadet bomba dapat no 2 dalam perbarisan...serius aku bangga gila masa kadet bomba lalu sebab kedua-dua adik aku join kadet bomba...aku dulu pon kadet bomba tapi dah tukar puteri islam...hehe tapikan tadi masa kawan aku dak mus tgah baca ikrar ramailak yg ngaku dak mus tu abg dia..serius tergelak aku...dak mus ni ramai peminat..ensem dan cute la katakan..dak mus la lelaki pertama yg bagi aku coklat masa hari valentine..poyo je...dia bagi pun sebab dasar kawan je..masa form 2 lah..

    okla...setakat ni dulu...bubye..

    Labels: ,

    Blogger myn said...

    oit, kot ye pun jgnlah bgtau rumah skan tu dpt pingat brape..nmpk sgt temenggong klh..ni yg rse nk tanam kpale dlm tnh ni..haha XD

     
    Blogger aku zaty said...

    hoho..
    "dari kanan, cepatt jalan!"
    haha!
    ak skunk jalan pown dah mcm kawad..=p

    ehh mus mmg ramai peminat sjak dulu kala..
    tp xpe, aku pernah miliki dye..
    hahaha!=p

     
    Blogger aku junsu said...

    myn: haha temenggung kalah..kau lah tu huahua

    akuzaty:yelar sayang..ko igt tak korg putus camne...poyo gilerkan..

     
    Blogger curhat said...

    tyme2 skola dlu
    tiap2 tahon mesti uma ijau xpon kate name laen syahbandar juara..
    hihiih..
    kalo rumah kuning tu kompem la yg tercorot..
    ksian..
    hehehe

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu