Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • mencarut depan2 or belakang?mana korg prefer?
    Tuesday, February 16, 2010 | 13 Comments

    ok entry kali ni aku nak ulas sikit pasal mencarut...xpayah la aku nak terangkan contoh2 perkataan mencarut coz mesti korg dah arif sangat pasal perkataan carut ni..hmm, aku ni bukanla baik sangat sampai xpernah mencarut tapi aku jenis yang xsuka mencarut belakang2..aku memg xsuka sembunyikan my true colours...
    (perhatian!!!aku xsuka menyumpah org kecuali kalau dah teruk sangat tu memg lepasla)

    ok..aku tau mencarut memg berdosa and aku ada baca hadis pasal nasib org yg mencarut kat akhirat nanti...dasyat gila..emm,keimanan aku masih rendah..huhu..anyway aku mana ada keluarkan perkataan yang extreme dalam blog aku..aku memg xsuka merosakkan kesucian blog aku..kalau ada org yg menyumpah/mencarut yg letak star(macam ni***)ok lagi tapi yg tulis huruf full memg aku xtahan..

    ok..apa pendapat korg kalau ada org tu depan org dia baik je tak mencarut pun..tapi belakang2 mengalahkan org yg mencarut depan kita...aku ada la baca blog org2 yg aku kenal amat kat sekililing aku...diaorg ni depan org lain punya la jaga adab baik tutur kata,bersopan santun...tapi bila kat blog mencarut haish mengalahkan budak2 kelas hujung...setiap entry diaorg msti nak letak perkataan2 tu..nape ek?

    ada jugak orang yg memg jenis mencarut tahap karma and kat blog dia pun sama gak..tapi aku xkisahla sebab dah dasar diaorg macam tu...tapi kalau org yg memg baik depan org tapi belakang mulut lagi jahat... hmm, aku susah sikit nak terima org hipokrit ni...menakutkan..

    so korg lagi prefer nak jumpa org yg mencarut depan2 or belakang korg?
    pada aku biarlah aku kenal seseorg yg jujur dan xhipokrit..

    Labels:

    Blogger Teratak Adinda Najieya said...

    depan2 laa..
    nk tgk brani ke tidak org itu nk mencarut psl seseorg..
    klu blakang2.. HIPOKRIT SUNGGUH ORG ITU!

     
    Blogger Huda said...

    2-2 tak nak
    berbincang kan lebih baik
    :D

     
    Blogger Miss Lula said...

    diskas depan2..
    kan senang.. hakhak.. (:

     
    Blogger Amanina said...

    tak perlu mencarut kot.

     
    Blogger aku junsu said...

    najieya: hehe setuju2..

    huda:kan better cam2 tapi xsemua org bersopan-santun

    miss lula:aman dunia jika semua org begitu..

    amanina:itulah yg sebaik-baiknya

     
    Anonymous roket bedesup said...

    ..jgn mencarut lelebeh lam blog.. haha.. law nk gak,mencarut je pade dri sdri.. llallalala.. kn2kan..?

     
    Anonymous Anonymous said...

    This comment has been removed by a blog administrator.

     
    Blogger aku junsu said...

    roket bedesup:hehe betol sangat la tu..haha..

     
    Blogger Huda said...

    hehe, mungkin sebab terlalu ikutkan perasaan
    tu yang jadi cenggitu
    kadang2, dalam tak sedar kita pun ade terbuat perkara yang kita tak suka
    rite~

     
    Blogger aku zaty said...

    ehh entry utk aku ke bear?
    haha!

     
    Blogger aku junsu said...

    huda:thats rite..(^_^)

    aku zaty: no lah sayang..my classmate

     
    Blogger maCy said...

    saya xsuka mencarut.. huhu
    tp kalau nak mengata.. depan2..
    if xpuas hati, xtegur, someone tu yg layak nak mengata pn.. cz dia xtake responsibiliti utk tegur.. dats m prnsip :)

     
    Blogger aku junsu said...

    macy: hehe bagus kalau xsuka mencarut.. menambah dosa je..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu