Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • pergilah kau..jangan ganggu aku
    Friday, February 19, 2010 | 7 Comments

    awak tolong jangan ganggu saya...

    saya xnak ambik tau pasal awak..

    awak pun xyah ambik tau pasal saya...

    kenapa dulu awak janji xnak ambik tau pasal saya sebab awak dah ada yg lain...tetiba awak nak sibuk2 ambik tau pasal hidup saya...sebab pompuan tu dah tinggalkan awak..saya tau awak bukan gila perempuan...tapi awak memang jantan gedik kan..

    tolong jangan mesej saya atau call...dah tukar nombor pun awak dapat jugak contact saya kan

    saya xsuka berkasar dengan awak...kita sama2 nak berjaya kan..belajar dulu dan xyah pikir2 pasal benda2 ni

    saya pun dah nak exam...jangan ganggu hotak saya okay..

    pergilah dari hidup ini...kerana diri ini xmemerlukanmu setelah kau berlalu meninggalkanku..

    p/s:poyolah aku jadi jiwang ni...aku harap manusia yang berkenaan faham maksud aku..just, get out from my side..xyahla nak memainkan perasaan aku yg dah mulai stabil sejak kau meruntunkannya...kerana kau aku fobia...ye fobia untuk ketempat yg ada kenangan kita bersama...kau tau x, dah masuk tahun ketiga aku xjejak kaki ke library jasin..hanya kerana aku takut dengan bayang2 kau..no "saya" "awak" lagi dalam kamus kita..

    hanya kau dan aku....

    p/s lagi satu: happy birthday to max a.k.a changmin yang sambut birthday semalam..oppa suara oppa memang terhebat la..kalah xiah oppa..

    Labels: ,

    Blogger Ervina Razali said...

    wah! garang nye dye..
    takutttt la ayeee...
    hihihihi

    tp lau org tu xphm mmg harus d bahasa kn..kuatkn smgt!!
    jgn bi0kn dye menghantui kamu....

     
    Blogger aku junsu said...

    ervina razali:huhu memg susah nak berdepan dengan org yg kita sayang.. tapi life must go on kan..

    tq sebab bagi semangat..(^_^)

     
    Blogger aku zaty said...

    my bear bear..
    juz 4get him oke..
    luv ya!
    muah2!

    p/s : abg aku kn..?

     
    Blogger Junes.K said...

    chill babe...
    jangan ricau2 kayh..

    p/s :: mane ley kalahkan suare junsu oppa!!hehe

     
    Blogger aku junsu said...

    aku zaty: i try but it is not easy..
    no comment la..

    junes.K: dah okay jugak la..junsu oppa still my fav la haha..

     
    Blogger myn said...

    nisa, minx org2 yg brkenaan tu bcelah blog ni..haha
    anyway, happy b'day to my dear changmin..ske die punyer scream dlm mirotic..haha XD

     
    Blogger aku junsu said...

    myn: aku pown harap dia baca..aku paling suka masa rising sun..smart ah

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu