Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • sepupu vs aku
    Saturday, February 27, 2010 | 4 Comments

    yea..kembali lagi aku menulis diruangan ini....semalam aku pergi rumah sepupu aku kat meru..diaorg ni baru jer pindah dari sabah...korang ada xsepupu yg korg xberapa rapat..aku percaya yg ramai jugak ada problem ni..oklah aku ngaku aku xrapat dengan diaorg ni..

    diaorg ni baik je..cuma kitaorg xminat benda yg sama so susah sikit nak berkomunikasi lar..
    lagi satu diaorg kan dok town,aku lak minah pekan je..
    plus kitaorg jarang jumpa..
    nasib baik ada lappy ni teman aku semalam...
    kalau x mati kering aku terbangak-bangak kat rumah diaorg semalam..

    tapi ada sorg yg ok dengan aku..budak ni nama dia raudhah..budak form 1 yg dapat 5A UPSR, atlit yang hebat, dan super peramah..cute lak tu
     

    xkisahla dia ni budak lagi ke tapi aku baiklah dengan dia..

    nak tengok gambar sepupu2 aku...jap aku tepek kat bawah



     
     
    attention mereka semua baik2 belaka...cuma kitaorg xrapat la...kalau sepupu sebelah mak aku memg aku kamceng giler..xkisahla yg budak ke,belajar u ke,dah kahwin ke...semua aku leh campur and kalo jumpa memg havoc satu kampung la...huuhuok ni jer cter aku hari ni..bye

    Blogger Nabiel said...

    wahhh~sedondon ag~
    hehehe

     
    Blogger aku junsu said...

    haha..time raya mestilah sedondon..

     
    Blogger Hasyiya karimah adli said...

    cantik bckground :)

     
    Blogger aku junsu said...

    h.k. adli: ahaaha thank you (^_^)

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu