Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • ucapan yg membatukan..
    Tuesday, February 2, 2010 | 3 Comments

    actually aku xtau nak tulis pe hari ni..sebab aku busy yang amat hari ni dan rasa ngantuk sangat sekarang ni..
    berbalik pada entry aku...kenapa aku membatu..
    sebab pagi td ada 3 orang ucap happy birthday pada aku...kenapa??
    hari jadi aku bukan hari ni...
    aku xtau perasaan aku bila diaorg ucap happy birthday pada aku..
    serius aku ter"batu" kejap..
    ok, kalo korang kena...apa perasaan korang..
    aku xleh nak describe perasaan aku..

    mungkin ni la tahun birthday aku yg poyo sekali..
    bukannya happy belated birthday tapi upcoming birthday yg disalah tafsirkan..
    anyway thank you pada sis aku yg bagi aku present teddy bear yg comey bulu2 tu..
    aku tau mesti korg rasa bersalah gila tersalah wish kan..
    xpe2 manusia sering melakukan kesilapan dan terlupa...
    aku xkisah dan dah maafkan korg...
    lain kali buatla jadual hari jadi seperti aku ye supaya xlupa...
    sebab aku memang susah nak igt birthday kengkawan aku..

    p/s: hari ni ada acara lari 100 meter..shaidah dgan aku berlari berpegangan tangan macam kaple citer hindustan..hehe u memang da best la shaidah..serius funky ko ni..

    esok hari jadi abang aku yang paling junior sekali..esok jela aku citer ye...
    abang kyu...saranghae...rajin2 berlatih main starcraft tu...

    Labels:

    Blogger rentan said...

    ramai sgt adik bradik kot sampai tersalah wish.. anyway happy beday! :P

     
    Blogger aku zaty said...

    hehe..
    sorry-lah sis..
    aku dah tulis au befday ko kat klender aku..
    tp ntah ape sengal ntah..
    sorry oke..
    tp aku tetap xlupekn..
    =p

     
    Blogger aku junsu said...

    rentan: thank you..

    zaty:huhu xperla aku xkisah..tp serius xley lupa babe..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu