Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • aku merindui
    Sunday, March 14, 2010 | 7 Comments

    haha mengikut entry di atas aku merindui
    sape yg aku rindu?
    ramai yang aku rindu..
    kena lak hari hujan..lagi aku rindu..
    tapi aku suka hujan..

    orang2 yang aku rindu

    1.geng blogger aku
    -huhu aku kurg aktif kebelakangan ni sorry
    -sungguh aku rindu terutama kak ana_zara
    -yang lain aku rindu gak


    2.fatimah sama nabila
    -i miss u guyz a lot
    -also bebudak kemendor


    3.zaty dongsaeng
    -your unni is lonely here
    -sejak aku dan oppa mu berpisah aku sunyi dan single sentiasa

    *single tu tipu 
    -aku single sekarang tapi hatiku pada heechul shii


    4.hazim
    -xlama lagi ko nak balik malaysia
    -tapi ko xbalik melaka kan
    -ko balik kl je
    -sampai hati kau ek
    -xper adik kau akan sentiasa sokong kau
    -mak suruh kau gunting rambut(die menyampah tengok rambut ko)

    5.lim liang yong
    -aku harap kau tenang di sana
    -kawanku,...lim liang yong
    -convert to muhd nur adam
    -kau lelaki paling hebat aku pernah jumpa
    -sayang kau pergi dulu..aku redha

    6.myn
    -aku rindu ko sebab kita terluka
    -terluka kerana....
    -aku xsanggup mengatakannya
    -marilah nangis bersama

    mereka antara org yg aku rindu..
    penatnya nak spm ni..
    kelas pack

    setiap isnin sampai jumaat 3-5 petang
    fuhh...dasyatla..belum kelas sabtu ahad
    kalau xdpat 9A xtau la..
    jom dengar lagu ni..oleh indie band hot potato..lagu ni tajuknye rain tears
    diilhamkan ketika anak penyanyi menanti kepulangan bapanya ketika hujan..
    jangan risau, sape yg xpaham dah ade subtitle..

     

    Labels: , , ,

    Blogger aku zaty said...

    hahakz!
    lu mmg poyos la sis..
    gua pun rindu sama lu!=p

     
    Blogger LuV AnGEl said...

    'hatiku pada heechul shii'...
    haha...sempat lg tuh

     
    Blogger myn said...

    rindu ko gak..
    rindu suju oppa skali TT__TT
    btw, aku dh dpt t-shirt ngan light stick tu..kau?

     
    Blogger ana_zara said...

    trimas sudi rindu kat ana zara yg bukannye sesiapa ni.. waaa.. terharu.. T.T
    dah updatekan blog untuk kamu~~

     
    Blogger aku junsu said...

    akuzaty: hehe gua memg poyo eh sis?

    luvangel: haha naseb baek x lee teuk shii. nanti ada org tersedak haha

    myn: aku xdpt lagi..(T_T)

    ana_zara: haha rindu nak baca blog sis..

     
    Blogger Teratak Adinda Najieya said...

    hik![terkejut pabile melihat vid rain tears 2uh]

    x sangka junsu pun shukew ngan lg nih!!!

    muahxx!!!10/10 stars i kasi!! haha

     
    Blogger aku junsu said...

    najieya: haha lagu ni besh gila..mane bley xminat..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu