Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • aku rasa jengkel
    Thursday, March 4, 2010 | 2 Comments

    huhu waaa TT_TT nak nangis...paper bm susah yg amat..aish susah..rasa cam nak nangis ni...

    serius susah lar...aku boley jawab tapi xyakin...sangat tak yakin...

    ok tutup citer exam coz esok xder paper (^_^)
    nak citer pasal tajuk entry di atas..ye aku terasa jengkel semalam dengan kawan aku chu rui jian
    aku jengkel dengan cara dia panggil aku...

    peristiwa ni berlaku semalam waktu kelas fizik...nak buat experiment lar..
    so kitaorg pun ambil barang2 yang diperlukan..

    chu rui jian: ok anisah awak tolong ambil ruler dekat depan

    aku: ok..

    aku pon pergi ambil la..tetibe telinga aku berdesing...

    chu rui jian: anisah..dah ke

    aku: ye (aku pon terkedek-kedek datang kat dia)

    chu rui jian: yang ni  xnampak bacaan..ambil yang lain...(wah2 suka2 je arah org eh...hehe)ni aku xkisah tapi..

    aku: ok chu..

    chu rui jian: anisah...anisah...anisah

    ni aku xtahan..last2 aku bawak 2 sekali pembaris..suruh dia pilih..

    aku rasa jengkel yang amat masa dia panggil nama aku...dia panggil dengan nada lembut tapi satu kelas dengar...aish malu la..kena lak cikgu abu kasim ada masa tu...rasa macam nak sembunyikan diri masa tu..
    chu, bawak sabar banyak2 ye..saya tau awak  excited nak buat experiment..

    nasib baik aku ni cool tau..xper saya xmarah awak tapi jangan panggil saya macam tu...please la..
    ok korg bayangkan cara dia panggil nama aku..
    cara dia panggil aku macam suami yang penyayang panggil isteri depan org ramai...xmalu ko???

    tapi sekejap je dah tak jengkel dah..

    dia sebenarnya chinese boy yang peramah, baik, bertanggungjawab dan gentleman..kawan aku sekolah stp ramai minat dia...ketua pengawas lagi..hari ni saya (hehe dari aku terus tukar saya) dah baik dengan chu.. chu ni best tau jadikan kawan..

    p/s: dia suka bagi mesej yang buat korang rasa dihargai sebagai rakan...

    Labels: ,

    Blogger myn said...

    hehe..x phm aku..mula2 kau kutuk dye pastu dh last2 kau puji balek.. XD

     
    Blogger aku junsu said...

    ntahla..geram sikit kat dia..tapi dia memg kawan yg best giler..ko dgan zaty lg best dari dia (^_^)

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu