Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • banyak sangat yang hendak diluahkan...
    Friday, March 12, 2010 | 3 Comments

    oh yeah aku dapat menulis semula selepas beberapa hari meninggalkan laman ni...aish banyak benda aku nak kata...benda yang happy,sedih dan ntahla...macam2 rasa...

    1. result spm tahun ni..
    tahniah pada semua candidate spm tahun lepas...budak sekolah aku pown boleh tahanla...100% lulus dan 6 org yg dapat straight a..yelah setakat sekolah biasa memg kira bagus 6 org tu..ok pada semua senior aku tahniah k.. aku dah makin berdebar nak ambik exam tahun ni...

    2.jiran aku meninggal
    ok aku sedikit terperanjat sebab arwah meninggal pagi tadi...family ni dok sebelah umah aku..dan dah dekat 11 tahun aku kenal diaorg sume...okla arwah dikebumi dekat kelantan@terengganu...so kitaorg just dengar berita je..rasa kehilangan jugakla..

    3.exam mac dah habis
    ye aku happy kejap sebab pukul 10.30pg tadi dah abis exam...tapi xhepy sangat sebab bi aku dapat A je...target A+...xpe lain kali cuba lagi..agama alhamdulillah aku dapat A+...bio???nanti jelah aku bgtau k..masa keputusan keseluruhan keluar..

    4.aku melawat sepupu aku dekat hospital
    actually aku dah dekat 2 3 bulan xjumpa sepupu aku ni...well dia sama umur dengan mak aku dan anak dia form4 sama school dengan aku..memg aku baik dengan anak sepupu aku ni..sebenarnya sepupu aku kena kanser dan keadaan dia agak kronik sekarang...aku agak terperanjat dan nak nangis masa jumpa dia..aku dah xkenal dia, muka dia dah cengkung bermacam wayar bersambung kat badan dia...

    aku try to be cool...aku pegang tangan dia..sejuk gila dan dia panggil nama aku...
    serius aku sayu..dia masih sama macam dulu...
    cuma fizikal je yg berubah...

    aku rindukan dia yg sihat...dia yg baik....dia yg mesra..ya aku sayang dia...
    dan anak dia, kau memang hebat nad!!kau memg kuat, kalau aku selaku makcik kau berada di tmpt ko belum tentu aku dapat hadapinya...arghh i,m so sad la right now!!


    ok ni pemandangan kat hospital putra...masa ni aku layan perasaan aku....aku xsuka nangis depan org so aku layan dok sorg2 sambil dengar lagu..


    yeah my little bro nak menggedik depan kedai tu...
    dahla dik ko xyah nak mengendeng dekat situ..gua xnak layan sama lu..

    5.super junior is coming in a few days
    aku excited sebab suju is coming...tapi aku still sedey sebab aku xdapat gi konsert suju..ya whatever la kan aku still support diaorg..dan aku agak sakit hati coz suju macam xbersatu...jom tengok iklan supershow 2



    apa pun suju is in my heart everlast..korg nak kata aku gila silakan aku xmarah..

    itu saja untuk hari ni...sinopsis yg jika dikembangkan amat panjang entry ni...bubye..

    Labels: , ,

    Blogger aku zaty said...

    bear..
    tabahkan hati ko k..
    doa banyak2 untuk spupu ko..
    call me if u need me..


    p/s : perghh! bi A siott!=_="

     
    Blogger myn said...

    wooo..sedey lak t dpt pegi..
    i miss my darling anchovy..huhu TT__TT

     
    Blogger aku junsu said...

    akuzaty: hoho aku happy dapat a tp aku xhappy coz ader org lagi tinggi markahnya dr aku

    myn:i miss cinderella already..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu