Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • good things are coming back to me...
    Friday, March 26, 2010 | 11 Comments

    aish..lama sangat dah xmenulis blog..entry kali ni nak citer pasal benda2 baik yang datang dalam hidup aku haha..nampaknya aku dah mula bersemangat balik dalam life aku coz byak benda baik dan best aku akan tempuhi..

    1. kelas tambahan pukul 3-5 petg isnin-jumaat
    -actually aku bersyukur sebab aku dpt isi masa dgn study
    -sapa xnak tuisyen free oi!!
    -seronok sbb dpt belajar/revise macam2

    2.mr.Cham ajar add maths
    -ari rabu je budak kelas alfa belajar add maths dgn mr.cham
    -ayah pada cham qiao yun..budak kelas aku
    -dia ok..hrp2 add maths aku akan jd hebat haha

    3.kelas tambahan biology cikgu nazlin ajar
    -yeah!!this is the happiest moment in my life la
    -aku happy cikgu nazlin ajar aku walo stkt kls tmbahan
    -aku da bersemgt nak blajar bio..aja2 hwaiting!!

    4.haha aku dan ashraf
    -aku dah jadi kawan dia balik
    -happy coz kitaorg xlagi buat hal masing2
    -biasela bdk sains dgn budak art selalu gaduh2 haha

    5.org yg khianat kepercayaan aku dpt balasn
    -emm baca pun pham kan
    -lain kali jgn buat jht
    -igt2 ok..lu kwn gua..
    -kalo rasa nak kwn dgn gua ubah sikap tu
    -aku xkisah kaloko xcantik,sengal,kedekut,gila,terlebih sosial,bohsia ke....dll
    -aku bole trime..tapi aku xleh trime org buat taik kat aku
    -paham x..

    ok ni lagu yg aku dgar seratus jam dalam minggu ni haha..hiperbola melampau



    tu saja la..nanti aku tulis lagi..haha

    Labels:

    Blogger LuV AnGEl said...

    haha....seratus jam...
    kitorg yg g concert nih, da nanges2 windu dorg...so setiap jam tgk pics n vid~

     
    Blogger myn said...

    huhuhuhuhuhuhuhu
    still jeles ngan korang..
    hate that 'nice queen' at our school!!
    lagu yg aku dgr 24 jam skang ni lagu B2ST SHOCK coz sesuai ngan diri aku yg tgh shock skang ni..

     
    Blogger aku junsu said...

    waaa..dah nangis dah dengar psl konsert..nape unni igtkan psl konsert tu?? TT_TT everyday

     
    Blogger aku junsu said...

    myn: shock aku dgr minggu lepas.. tp this week aku dgar lagu suju ni..menusuk kalbu..lagu tu perasaan aku terhdp suju..

     
    Blogger aku zaty said...

    happy for u!=)

     
    Blogger Encik Mimpi said...

    boleh menyanyi korea gak tau huhu!

     
    Blogger aku junsu said...

    akuzaty: huhu i know all of u rasa xpuas hati..aku xley ckp perla.. haha harap2 aku bley berjaya..

    ko jugak zaty..myn jugak

    en.mimpi: hehe yeke?dengar sikit haha

     
    Blogger hans said...

    hahaha
    ekau relaks jer
    layan jer smua tu walau penat
    sebab lepas nih ekau pasti rindu semua benda2 tu

     
    Blogger LUKISAN PENA said...

    tq comment...youtbe tu besar sgt sampai lindung ruang chatbox

     
    Blogger ana_zara said...

    besar bagak vid sorry2 tu.. x edit size dia ke?
    nways, good 4 u. alhamdulillah bnyk nikmat Allah bagi ni..

     
    Blogger aku junsu said...

    hans: betul tu..walau penat harus diharungi jua..setakat beberapa bulan je lagi..

    lukisan pena:haha xperasan la..

    ana_zara:betul tu..Alhamdulillah.. pasal vid tu lupa nak kecikkan sikit lagi..dah betulkan da..haha

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu