Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • haha dapat award..suka
    Friday, March 19, 2010 | 7 Comments


    emm,first of all aku nak ucap terima kasih kat geng blogger aku yg telah memberi award nih kat aku iaitu: 
    fariza elina

     cantik ke blog aku?
    haha trimas la kat elina coz ckp blog aku cantik
    anyway aku agak bangga sikitla sebab ada jugak org yg sudi bagi award kat aku...wakaka
    emm, lagi satu aku agak bz kebelakangan ni sebab...
    busy study..(yeke?entahla)


    Here are the rules to accept the award :
    1. Thank & link the person that gave you the award :

    2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic

    3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
     
    4. State 7 things about yourself

    kat sape aku nak pass award ni...

    hehe aku malas sebenarnya..ni je yg aku larat nak bg award..  

    tujuh benda pasal aku..
    1.aku xsebaik atau sejht yg korg sangka
    2.aku xpernah bantah apa yg parents aku suruh buat
    3.aku dapat pmr and upsr cemerlang..harap spm pun
    4.bestfriend aku..zaty,timah,bil,niza,tqa,wani and...myn(member kpop)
    5.aku agak atau sgt poyo
    6.aku e.l.f sejati
    7.pemals nak study haha

    tu je..sekian

    Blogger ija sahaja said...

    sama-sama.. :)

     
    Blogger ana_zara said...

    yess..! dpt award. 감사합니다!

     
    Blogger ana_zara said...

    This comment has been removed by the author.

     
    Blogger Hasyiya karimah adli said...

    yay!da balas award ni. nnt bleh la adik tengok :) tq ye ^_^

     
    Blogger aku zaty said...

    eheh!
    blog gua layak ke?
    syg ko bear!
    thankz!=)

     
    Blogger myn said...

    thnks for the award walaupun aku msih blur2 lgi dgn ape yg aku patut buat pas dpt award tuh..hehe
    anyway, nme aku msuk dlm list bestfriend kau, besy!!^^

     
    Blogger aku junsu said...

    ija sahaja: (^_^)

    ana_zara:haha sama-sama

    h.k.adli: hoho sorry salah spell nama..dah betulkan dah (^_^)

    akuzaty:walopun ko guna pyzam tp ko dpt cantikkan blog ko..tahniah..

    ko memg mcm trisy cuma ko nye perut kental sikit dr dia haha

    myn: ko besh fren kpop gua..mane ley tinggal haha

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu