Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • hatoi..penat gilak..
    Tuesday, March 23, 2010 | 0 Comments

    sorry pada blogger yg jenguk gua coz gua xdpt nak wat kunjungan balas..bz sgtla..kelas pack..bygkan dari pukul 7 pagi sampai 5 petang aku menonggok kat sekolah..uihh penat jangan cakapla...sangat2la tired..

    tp jgn risau..cuti nanti aku junsu akan mlwat blog kamu semua..actually kepala aku berserabut coz xtau camne nak study bio..tension giler..ada yg nak bagi cdgn silakan..amat dialu-alukan.. esok pun aku balik pukul 5 ptg..hari2 camni tepu otak aku..

    emm keputusan exam belum complete lagi..aku janji kalau dah dpt sume markah aku akn tyg tanpa segan silunya..haha jangan ada yg muntah bace result aku nanti..aku ngantuk ni..nanti cter eh..zzz

    Labels: