Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • kawan lama jadi kawan baru
    Saturday, March 13, 2010 | 7 Comments

    aku ada kawan
    nama dia alif
    dulu masa sekolah rendah aku ok dgn dia
    tapi bile dah sek men...

    aku xtau nape die sombong
    nape mase aku tegur die, die wat bodo
    aku terkilan ar
    sedih gile

    ok taun ni aku start guna facebook..
    tetibe dia ad aku
    aku xsangka
    tapi kitaorg x communicate pun..
    tapi tadi aku berani kan diri tegur die
    die kate dia bukan sengaja xtegur aku dulu
    tapi dia ade masalah lain..

    dan sekarang kitaorg dah kawan balik
    aku bersyukur..

    semoga kita akan kawan smpai bila2..
    nak tido..gud nite semua..aku harap esok aku jadi lagi baik..

    p/s: aku nak beli klik!!!

    Labels:

    Blogger Frodo Baggins said...

    >>____<<

    dulu x tego coz ada masalah lain?
    ngehehehhehe beliau suka lu kot
    hohohohoho ~~


    skrg masing2 dah dewasa.
    dah boleh discuss dr hati ke hati
    chilll ...

     
    Blogger aku junsu said...

    frodo baggins: hehe xla dia ade hal family..

    tapi sekarang dah ok..dan Tuhan nak kitaorg berbaik semula.Alhamdulillah

     
    Blogger aku zaty said...

    anis..
    ak xtau npe,rinie aku gndu sngat kat ko..

    T____T

     
    Blogger Hasyiya karimah adli said...

    kawan sejati tu. :)

     
    Blogger aku junsu said...

    akuzaty: why dear? are u alone..i'm sorry that i cant be by ur side.. call or sms me ok..

    aku sayang kau..

    h.k. adli: huhu harap2 persahabatan kami berterusan..

     
    Blogger Hasyiya karimah adli said...

    bukan senang nak cari kawan sejati. hargai lah ape yg didepan mata :)

     
    Blogger aku junsu said...

    h.k.adli:haha betul tu..(^_^)

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu