Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • lelaki tua or muda...nak yang mane?
    Friday, March 5, 2010 | 5 Comments

    oho thanks pada blogger yg mengetag saya...akan saya buat jugak esok ye..
    today nak citer pasal lelaki muda dengan lelaki tua..

    ok sekarang ni ramai jugak  perempuan yang kahwin dengan lelaki yang lagi muda..
    mengikut survey yang aku buat terhadap rakan2 aku...
    mereka lebih prefer lelaki tua dari diaorg..
    aku pun sama..tapi xmustahilkan kalau aku akan pilih lelaki muda dari aku..

    sebab perempuan pilih lelaki tua:
    ~lelaki tua lebih matang
    ~banyak pengalaman
    ~lebih bertanggungjawab
    ~selalunya tahu hormat orang
    ~boleh memimpin dengan lebih baik
    ~tenang dalam buat sesuatu
    ~berfikiran jauh

    sebab perempuan tak pilih lelaki lebih muda:
    ~xmatang
    ~tak banyak pengalaman idop
    ~kurg responsibility
    ~berfikiran gopoh
    ~xdapt jadi leader yg baik

    ok tu secara random sebab2 kawan aku pilih lelaki lebih tua...

    tapikan..kalau lelaki muda tu...
    ~baik hati
    ~kaya dan berkerjaya
    ~matang
    ~hormat org tua
    ~memahami perempuan

    agaknye perempuan2 nak xkat lelaki macam tu walopun dia lagi muda???
    saya nak hehe..

    ok nak tanya org laki...kalo perempuan tu tua dari korg agaknye korg nak x?

    laki muda

     

    laki tua



    p/s: dah beli epop,xpuas hati xdpat poster suju..bila nak kluar poster suju ni??

    Labels: ,

    Blogger joegrimjow said...

    huh
    cite pasla kawen
    sama
    ;)

     
    Blogger myn said...

    haha..aku pilih laki muda yg dlm gmbr tu XD
    Seung Ho, kan? sebaya ar..boleh lg tu
    kekekeke XP
    p/s : kau msuk x praduan dlm epop yg ad hadiah LUMAYAN tu?

     
    Blogger aku junsu said...

    joegrimjow: ha?kurg paham la

    myn:maybe aku masuk..masuk kot

     
    Blogger aku zaty said...

    aku nak yg lagi tua kot..
    lelaki kan lambat matang..
    hehehe..

     
    Blogger aku junsu said...

    zaty: yeke yunk?aku ade jumpa bdak ni..matang drpd abg ko..baru form2 tau..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu