Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • tag lagi..
    Saturday, March 6, 2010 | 2 Comments

    hoho saya kena tag lagi...dengan dua orang...
    terima kasih pada:
    ~ija sahaja



    sebenarnya tag drpd nurhanis aku dah pernah buat kat entry terdahulu...so aku buat yang ija sahaja punya lak kali ni..


    1) Pergi ke board belajar bilik anda (Bukan orang lain punya okayy!)


    2) Snap gambar!
    (tidak dibenarkan menanggalkan atau menambah bahan bahan lain ke atas board.
    segala gambo atau kertas kertas yang sedia terletak sila biarkan sahaja melainkan gamba2 yang menampakkan aurat cabut la)

    aku nya board xaktif sangat...hehe kadang2 org lain tumpang tulis benda lain kat board ni...da conclusion is, aku xguna sgt board ni..


    3) Pergi ke meja belajar, ambil gambar meja belajar tu.
    (jangan tambah tambah or tolak tolak! Biar je, kalau ade jajan pom, snap je!)


    4) Upload!


    aku memang suka kemas meja study aku..sebab kalau aku xkemas xnampak la gambar2 aku letak kat bawah plastik tuh....yeah novel the pearl aku xabis baca lagi...dan air 100 plus tu aku minum lepas tuisyen..haish xsempat nak buang lagi...


    5) Tag lah mangsa seterusnya.
     zaty manja 
    myn wifey of eunhyuk 

    sapa yang teringin nak buat..ye silakan..

    Blogger Aidi-Safuan said...

    mak aih...meja blajar xleh blah. :p

     
    Blogger aku junsu said...

    hoohhoo...kalo ade pakwe mesti jeles kan nampak meja saya..huahua...gambar tu sbg peransang supaya xtido and bersemangat nak study...keke(yeye aje haha)

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu