Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • kelahiran,monster satay dan harijadi..
    Sunday, April 4, 2010 | 2 Comments

    waaa...nape aku malas sgt kebelakangan ni nak menulis...tapi aku teguhkan diri dan menulis jugak..emm, first sekali nak cter pasal kelahiran..hehe aku dah dpt anak buah baru..namanya ialah Puteri Elisha bt Shahir.. masa tengok dia rasa tenang sgt..masa tu aku dapat rasa something...kesedaran aku terhadap hidup bertambah..walaupun salah sorang sepupu yg rapat dgn aku sakit tapi dgn kelahiran elisha aku sedar yg itulah lumrah hidup..bukan semua org akan happy dan sihat...tapi disebaliknya Tuhan itu adil..akan ada pengganti bagi sesuatu kesukaran itu..

    sorry kalau korg xfaham haha..mungkin ayat aku memg poyo kot..


    next, lepas aku tengok elisha pergi makan kat alor gajah..yg special kat sini goreng udang haha...tapi aku lagi berminat pada satay coz aku suka satay..so aku jadi monster kejap mentekadarah satay tanpa pedulikan org lain..ada aku kesah??haha

     sorry gambar blurr

    ok lastly aku nak ucap happy birthday to eunhuk oppa!!
    happy birthday to you..saengil chuka hamnida!!!hope oppa sihat saja...
    i prom15e to 13elieve...haha hope ur friendship with suju and xiah junsu always strong!!oppa hwaiting!



    junsu remember this...13 as member 15+elf as a family..

    Labels:

    Blogger nabilah said...

    hyukjae, saenggil chukkae!!1
    hohoho
    XDD

     
    Blogger aku junsu said...

    hoho suju xsihat sekrg..sedey sob2

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu