Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • kelas biology yang ok..
    Friday, April 2, 2010 | 2 Comments

    haha ari ni sekolah aku cuti sbenarnya..tapi kitaorg kan spm victims so ade kelas tambahan bio 3 jam sama puan nooraini guru kelas 5 Alfa..hatoi mase dia bg tau semalm rase cam blurr sikit..tp semgat aku xluntur and terus berazam untuk jejak kaki kat kelas bio..

    and the result is,
    aku berjaya lalui 3 jam bersama guru dan rakan tanpa rasa tension..yg penting niat babe..bersemangat betul nak study biology..thanks to Puan Nazlin coz bg saya semangat teruskan perjuangan ini..yeah!!

    tapi masa belajar tadi ade gak rasa bosan tu nak dtg so aku and ain farhana si sengal tu buat aktiviti untuk elak bosan...kitaorg pun snap pic masa study haha..hasilnye kitaorg dpt belaja biology dan enjoy kelas kami haha...meh tengok aku yg rajin..

    tgah buat index fail bio..nak antar kat pengetua nanti..

    ain yg sengal..yeah dapat tulang kaki..

    dila comey yg susah untuk aku ambik gambar..ade gmbr muka dia full aku dpt snap tapi xnak upload..nanti dia marah haha

    yeah bakal2 doktor..sungguh komited kami..haha

    emm, kerjasama antara satu sama lain..

    after 3 hours at school kami dibenarkan pulang...the holidays come but we have to study for a better future.. sorry la kalau BI aku berterabur..bukan nak wat essay pun..kamu2 yg baca ni sila doakan kejayaan kami walau xde kena-mengena dgn korg...aku enjoy hidop form 5 walau seksa maut..sorry hiperbola melampau lagi...sedey la xlama je lagi nak sama2 dgn diaorg ni..

    dah jom tgok gambar mase aku balik sekola tadi..

    pintu kecil yg kami lalui sepanjang 5 tahun di smk iskandar shah

    ok nak tujukan lagu dibwh untuk sumer kawan aku...lagu dari encik mimpi-aja aja baby..so comey

    Labels:

    Blogger hasyiya karimah adli said...

    gud luck sist :)

     
    Blogger aku junsu said...

    h.k. adli: tq..sedang berusaha ntk mencapai kejayaan huhu..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu