Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • kita memg naif..
    Saturday, April 24, 2010 | 4 Comments

    woa..rase cam dah bertahun aku xtulis blog..sorry la pada semua org yg berkunjung sebab aku xblas kunjungan korg..xpe2 ari ni aku janji akan melawat korg2 haha..(@_@//)..aku tengah cari2 maklumat untuk buat roket air..hahaha ape mimpi agaknye aku nak masuk pertandingan ni....jgn xjadi sudah..

    ok..dlm beberapa hari ni aku selalu lepak dengan classmate aku iaitu ain farhana wahid..seronok betul lepak dgn dia..aku asyik gelak je borak dgn dia..kitaorg asyik cerita pengalaman masa sekolah rendah...bila ingat2 balik memg poyo betul..biaselar budak2..pemikiran pun naif lagi huhu..

    korg mesti igt ape yg korg buat mase sekolah dulu kan..ok ni antara2 perkara yg aku dgn kwn2 aku buat dulu..

    1.pakai pencil case bertingkat
    emm,masa ni budak2 lagi..so bila dpt lopak ada tingkat memg seronok gila..walaupun berat nak mampus..tapi masa baru dpt tu memg bangga gila arr..kena lak lopak aku 3 tingkat..kwn2 aku 2 tingkat je..memg berlagak gila masa tu..

    2.botol air siap cawan
    ni lagi satu hal..masa tuh baru keluar kat pasaran botol air yg siap ade cawan..mase tu cuma aku dgn 2 3 org budak je yg dah beli..hehe yg lawaknye xsampai seminggu satu kelas dah beli botol camtu...bila sorg beli yg lain mesti nak beli..

    3.berebut benda
    haha ni lagi satu hal...namanye pun bebudak....kalau la kitaorg dpt satu barang mesti berebut nak benda yg sama...contohnye tanah liat..kalau main tanah liat tu, mesti nak warna yg sama dgn kawan..kalau xdpt sah2 melalak..

    lagi..aku dah lupa..

    ade satu hal aku rasa cam nak marah..memg hot gila ar..masa tu aku dgn parents aku baru balik dari mesyuarat/kelas tambahan..konon nak gi makan kedai..kitaorg pun singgah kat kedai makan di kelubi tu..tunggu punya tunggu makann xsampai2...peh bikin gua sakit hati...bapak aku pun pergila tanya kat tukg msk tu..tukang masak tu pulak gi tanya anak dia..upenye anak dia lupa..pehh mcm *********..lu pikirla sendiri..

    yg aku marah tu..masa dia ambik order bukan main menulis...ntah ape bijik yg dia tulis agaknye..setakat mee rojak dgn mi kari pun dia xigt..ape punya******lain kali jgn igt nak main mata dgn jantan je....bagusla buat pergai camtu...nanti pelanggan ko sumer lari...nyampah aku..xhengen aku nak pergi kedai tu lagi..last2 balik umah masak maggi...

    Labels:

    Blogger cik anis said...

    hihi..
    mengimbau kenangan kanak2 plak..
    eh,roket air..sy penah wat taon lpas..
    huhu

     
    Blogger Frodo Baggins said...

    hahahhaha kotak pensel bertingkat! terbaikkk ...


    >>____<<

     
    Blogger aku zaty said...

    oit2,
    kedai yang mana satu nie?

    aku time skoal rendah slalu maen kejar2 ngan iqbal je..
    hahah!

     
    Blogger aku junsu said...

    cik anis:hehe jadi x roket tu?.. kita dah buat da roket tu..ermm tawakal jela..ntah terbang ntah tidak

    frodo:hoho tau takper..yg ade lopak tingkat tu siap ade roda tmbhan..wakaka

    zaty:kedai yg jual goreng pisang panas tu..geram aku..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu