Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • My CheMIcAl rOmaNce!!
    Friday, April 9, 2010 | 6 Comments

     oh my MCR!!




    uuhhh...semalam aku balik umah naik kereta...sambil tunggu ayah beli something aku pun bukak radio  lagu sumer xbest masa tu..so aku pun tukar2 stesen..

    tetiba terbukak hot fm..masa tu tgah main lagu muse...wa aku pun gila kentang layan lagu muse ni babe...aku memg minat lagu muse..unintended,starlight,knight of cydonia..xkisahla..

    pastu dah abis..tetibe je lagu mcr-i don't love you berkumandangan..serius aku terkejut..sebak seyh dengo lagu ni..aaaaa aku teringat zaman lagu ni mula keluar..masa black parade jajah dunia aku..masa tuh form 1..ni sume gara2 anip yg rekomen aku dgn mcr...anip aku syg ko lah..tq sesangat sebab buatkan aku minat mcr ni..

    tetiba je leya ckp mcr mungkin akan berehat untuk masa yg panjang....aku nak sangat mcr keluarkan album baru...xkisahla artis baru2 keluar...jonas ke,lady gaga ke..jason mraz ke.. ape ke..aku tetp pilih mcr...

    igt lagi masa aku koret2 duit semata-mata nak beli album mcr...rasa puas gila dpt beli ori...itu la album kedua yg aku beli ori...bangga gila masa dah beli tu..

    mcr byk tinggalkan kngan dlm idop aku...lagu2 mcr sume aku layan...
    -ghost of u, helena,dead,welcome to the black parade,cancer,mama....the sharpest lives


    fav aku dah tentu sume member..tapi aku suka gerard way nye suara...tersemat di hati..haha

    ok..tamau feeling2 nih...xde pekdahnya..

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    uhh zaman form 1..
    miss it damnly!

     
    Blogger bubu253 said...

    LURVE MCR ALSO..
    ALL THEIR SONGS DAMN BESH...
    ESP HELENA...
    MY FAV 1..
    TP SERIOUSLY,SUME LGU DORG BES...

    (",)

     
    Blogger aku junsu said...

    zaty: hehe rindu gler...igt x masa kita bertemu...masa kita start jd kawan disbbkan buku teks haha..

    bubu253:hoho lagu mcr best giler kan..addicted sgt

     
    Blogger hasyiya karimah adli said...

    eh eh, same la kita. sy pon suke gile kat mcr. tp skrg lame xdpt updates psl dorg, bile la nk ade album baru :(

     
    Blogger zac zirwan said...

    i like song 'i dun love you' lalalaa

     
    Blogger aku junsu said...

    h.k.adli: huhu..lama lagi nak tunggu album baru diaorg..rugi gila xdpt gi tengok black parade kat malaysia dulu..

    zac: haha lagu tu memg best..my fav

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu