Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • 3 in 1 yg pendek+padat..dibantai beramai-ramai, aku nyaris jadi pembunuh & suju teaser!!
    Saturday, May 8, 2010 | 2 Comments

    huhu..aku dah lama xupdate blog..mungkin ada yg da bosan baca statement aku..seriously aku letih gila..dari 6.50 pagi sampai 5 petang dok kat sekolah tu..pastu nak study dgn buat homework lagi...alamat memg xsempat nak tulis blog..

    nak cter sikit..ari tuh mase pj kitaorg malas nak turun padang..kira 90 lebih pelajar yg tak turun padang...dahla xpakai baju pj..biase ar, dah nak exam ni xde selera nak main2 kat padang lagi...ape lagi tetibe je budak2 kelas aku kate cikgu serang....kitaorg pun ape lagi,, terus mencecet ke padang...sampai dekat padang si alex(cikgu pj) dah menunggu...

    dengan muka yg garang xberapa nak ganas tu dia marah kitaorg...ape lagi kena beratur la nak kena rotan..peh memg ramai gila ar yg kena rotan..mula2 aku reda je..tapi bila aku pikir balik, kalau aku boleh elak ape salahnye..so dgn kepandaian otak aku, aku berjaya mengelak, hahahaa...berani buat berani tanggung..tapi bila aku pikir tangan aku akan berbirat untuk 3 4 hari,,, aku terus buat keputusan untuk mengelak...

    bapak dia sakit kena rotan dengan alex...aku dah pernah kena dulu...4 hari baru hilang kesan dkt tangan...aaaa sakitnye...rase mcm nak ngadu kat pengetua zariyah je...tapi aku xsepoyo tu nak ngadu2..ape kes? xbest ar jadi student camtu...hakhakahak....sewel jap..

    semalam lak kitaorg dah ready ntuk exam....isnin ni paper bm. time susun meja aku kena dok belakang sekali..peh memg panas dok belakang...kalau dok tengah ader kipas...xperla, janji aku dapat jawab exam nanti...lepas kelas tambahan aku lepak2 kat kelas...masa tu aku nak bukak kipas..nasib baik kawan aku yg tengah tampal siling tu tegur aku..kalau x memg dah mati agaknye dia berputar dengan kipas tu..aku nyaris jadi pembunuh...

    lastly, teaser super junior dah keluar!!!!!aku memang super happyy!!!suju jeongmal pogoshipeo..nado saranghae!!xsabar nak tunggu album keluar...aku dah tempah cd version A...serius aku nak pembelian aku bermakna dan dikira untuk pastikan the album dpt jadi the best selling..suju and elf HWAITING!!!

    Labels:

    Blogger zac zirwan said...

    gewd luck paper bm nt!!

     
    Blogger aku junsu said...

    zac:thank you zac!!

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu