Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • in the middle of exam..
    Thursday, May 13, 2010 | 6 Comments

    yosh!aku tengah exam sebenarnya..baru 4 hari..abis 4 jun nanti...tapi aku pelik...kenapa aku masih di sini menulis entry..kenapa aku semakin riang di facebook sejak akhir2 ni...hee~ aku nak spm dah tapi aku xkomited lagi..somebody help me...forget it..xde org boleh tolong kecuali diri aku sendiri..

    emm,tadi exam math mod...ermm, xsusah sangatla..cuma ade satu soalan aku xtau..iaitu mencari straight line dlm graf..huhu ter-blank aku..bukan aku xtau buat cuma kali ni soalan dia bagi graf reciprocal...fizik...gua xnak cakap..tawakkal saja..haha...

    huhu papepun esok aku nak tgok music bank kat kbs...nak tengok heenim kat atas stage..aku rindu dgn kengkawan aku la..ade sape nak bwk...helikopter jemput diaorg...

    aishh..heejun panda aku dah besar kat facebook..hihi..
    aku tersesak dkt umah dgn adik aku..ade sesape nak jaga dia jap??
    dia asyik mengganggu mental aku sejak akhir2 ni...
    contoh soalan:

    1.apa yg akak suka dlm citer oujji and cocroch tu?
    (watak apa yg akak paling suka dlm kartun oggy and the cockroach?)

    2.yg kat tv span tu adek suka..akak?suka x?
    (spongebob yg kat tv tu adik suka..akak suka x?)

    itula contoh2 soalan yg aku perlu jwb....huahua..penat cam nak sembelit aku jawab..

    Labels:

    Blogger Frodo Baggins said...

    study weh study ...
    hahahhahaha


    >>___<<

     
    Blogger aku junsu said...

    frodo: huhu susah mau elak godaan2 dunia ni...(?o?)

     
    Blogger Lt. fDanialz said...

    haa study semat k...
    gud luck 4 exam~


    Panduan Menghadapi Hati Yang Kosong Dan Putus Cinta

     
    Blogger nabilah_2908 said...

    ala..apa slhnya...evn tgh xm...boleh jer berblog...tp berpada2 la...study jgn lupa.. ;)

    if dok study jer 24-7 ... tension gk kn..? ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    ALAHAI VIVA BIRU

     
    Blogger zac zirwan said...

    weih..jwb kt dier..aku suke spongebob!huhu sume episod da khatam =P

     
    Blogger aku junsu said...

    lt.fdanialz:huhu thank you..nanti malam saya jengok blog eh..

    nabilah:hehe betul tu..kalau dok blaja je bole tension

    zac: huhu terbaik!!!

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu