Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • Jangan Kurang Ajar!!! Jangan Sampai Aku Bakar Motor Barak KO!!!
    Thursday, May 27, 2010 | 5 Comments

    sorry entry yg mencacatkan blog aku...berabok sudah blog aku...ari ni best gila sebenarnya tapi ada peristiwa bodoh yg buat aku sakit jiwa!!! jiran sebelah umah aku..si bongok tu..sorry aku xnak sebut nama ko...xsuci ntk ditulis disini...memekak je..mengetok motor barak dia..dgn bau minyak motor petg td...pehh gua xleh thn sabar...
    hari2 ko mengetok motor..aku xpham...ntah ape yg ko nak modified agaknya...

    Apa lagi aku pun nak gi serang dia...kena lak waktu tu bapak aku balik surau dgn adik2 aku...apa lagi memg la.. mak aku marah mula2..pastu bapak aku ckp dgn dia jgn nak bising...tu yg aku marah si bodoh tu...aku ckp camni, "wah bkn main ko ek..anak buah ko nak tido pandai suruh adik aku senyap..ko memekak je xpikir org nak tido ke nak belajar ke!!!"..

    memg dia tu manusia paling xberwawasan..apa aku nak kesah..ko nak mati ke ape ke suka ati ko lah..mak ko ade bisnes...yg aku menympahnye ko mengganggu org...menyakitkan telinga aku...kalo ko xnak ambik spm tahun ni pown ko nye pasal...aku xnak ambik tau..xnak ngutuk ko...tapi PLEASE LA!!! aku xnak jadi cam ko..aku nak jd doktor...jadi ko jgn ganggu aku...aku nak blajar pun xsenang...

    inila spesies motor dia...ATTENTION!!!motor ni 15 kali lg lawa dr motor dia...kesian aku tengok motor tu..aku bukan setakat boleh marah or maki ko depan2..JANGAN SAMPAI AKU BAKAR MOTOR KAU...KAU BUKAN XKENAL AKU...DAH 11 TAHUN KITA KENAL..MESTI KO TAU KEKEJAMAN AKU...aku rasa motor ko rela dibakar drpd kena belek ari2...

    aku xanti mat rempit atau org suka motor...tapi ko kena igtla..ni taman..kalo mak ko tu kaya benau suruh dia beli umah sebuah..aman hidup org kat tmn ni...

    sebab ko aku kena cemarkan kesucian blog aku..maafkan aku para bloggers sebab entry aku xberilmiah...

    aku yg cuba nak jd cool sebab xhowt...tp aku dah terbakar skrg ni...
    9.27 mlm...aku masih marah..

    kak ana_zara.. suka entry baru akak..semoga akak berjaya walau kat mane akak berada...

    Labels:

    Blogger Mr. J pengeRindu said...

    moto tu dia nak ubah jadi transformer.

    salam kenal,
    www.pengeRindu.com

     
    Blogger saya_arief said...

    haha..
    mat rempit sejati tuh..

     
    Blogger aku zaty said...

    ha, aku tau sape..
    hee~

    bakor je motor dye..
    xpon ko jampe serapah sikit kat motor tuh..
    bior xbole idop terus..

    huhu..

     
    Blogger aku junsu said...

    mr.j: xde maknenye..^^

    arief: ala ketuk moto je..race xpenah..

    zaty: xyah aku doa..tgah bwk motor terbarai skru2 kat motor tu..

     
    Blogger ana_zara said...

    amboi.. marah sungguh adik sorg ni.. hoho.. anyway.. semoga dapat jawab exam dengan jayanya!

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu