Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • ~kalau xikhlas xpayah buat2 ikhlas~
    Wednesday, May 19, 2010 | 5 Comments

    hurmm, sekolah hari ni bosan gila..ari nih xde paper so kitaorg lepak2 je..bukannya buat revision tapi bergosip, tidur ataupun baca komik..aku mcm biasela melepak je..hehe borak2 sikit..

    tapi aku bukan nak citer pasal tu ari ni...aku sebenarnya agak hot beberapa puluh jam lepas..sebab ape ek? jap aku ingat balik..emm....oh ya aku dah ingat..hari tu aku balik cepat so aku dgn adik aku kena telefon ayah aku kat umah suruh jemput (time2 ni aku nyesal sbb xambik lesen)..sekali aku tgok public phone sikit punya umat kat situ..line yg beratur tu amatlah panjang membuatkan aku ngantuk...

    so aku ajak adik aku tepon kat public yg jauh sikit...dkt public tu ada kedai buku..kat situ gua jumpa my besties iaitu izzaty haziqah..hehe mak aku panggil dia "akuzaty" hihi..kebetulan kawan aku yg aku knal sjk sek rendah ni ada kat situ..

    sejak sekolah men ni aku dgn dia xberapa rapat..yela kitaorg lain2 kelas..masa tu kitaorg agak kaku lah sebab berdua-duaan..si zaty ni cepat lak berambos..apa lagi aku pun cuba la berbual dgn dia...benda yg simple2..tapi dia buat muka xikhlas...memgla dia jwb soalan aku tapi muka dia agak menyakitkan hati..bagi aku perangai camtu memg kurang ajar..

    nampak sgt ko xikhlas nak berckp dgn aku..fine!!!aku pun xingin sangat nak cakap dgn ko...lain kali kirim salam..jangan ckp aku sombong lak esok...even mira budak mpv pun aku layan and kitaorg still rapat sampai skrg..xpela..dulu sapa yg nak kwn sape...aku xpernah menyesal kawan dgn ko tapi aku kesal dgn cara ko..

    kau mungkin dah ramai kawan..tapi kau kena ingat kwan yg mula2 kenal kau..support kau..

    kata2 akhir: semoga kau berjaya kawan

    Labels:

    Blogger Frodo Baggins said...

    beliau tgh period kot.
    wakakkakakakak


    >>___<<


    weeeeeeeeeee

     
    Blogger aku zaty said...

    wee~ ak tau sape.. hee~
    bear, cakap la ngan mak ko xmowh pnggil aku ngn nama tuh agi..
    segan dehh..
    hahah!

     
    Blogger aku junsu said...

    frodo: tidak sama sekali..dah sah2 budak laki dia layan..

    zaty: cutela nama tu..hihi..nasib baik dia xpanggil aku..aku junsu

     
    Blogger jane said...

    mmg ade org yg pesen spesies camni
    hhuhuhuhuhu

     
    Blogger aku junsu said...

    jane: betul..nyampah

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu