Counting Stars


Disclaimer
Assalamualaikum


Hai! This is izz's territory. Thanks for visiting here. Have a nice day people ;)

Notes
Reminder muehehe~~

  • I hate liars
  • Universal listener to some extend
  • The only daughter of da family

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “You've gotta dance like there's nobody watching, Love like you'll never be hurt, Sing like there's nobody listening, And live like it's heaven on earth.”
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Sweetheart
    Some memories never fade

  • my sayang's birthday
    Saturday, May 1, 2010 | 4 Comments


    emm,hari ni satu mei kan...hari ni hari buruh..tapi hari ni istimewa sebab....
    hari ni hari jadi my sayang iaitu Izzaty Haziqah Mohd Nadzar...
    she is my friend,my sister and my sayang...

    aku sebenarnye xwish lagi kat dia..
    kenapa agaknye ek?
    satu,sebab aku xley guna handphone dah
    pastu aku xder kesempatan nak guna internet..
    sedih giler sebab aku lmbat wish kat dia..

    there is so much to say about her..tapi tangan aku xtertulis di sini..
    firstly, she has a blog..akuzaty
    then, zaty ni seorang yg sangat la manja..
    masa dulu dia xtau sangat pasal2 komputer ni tapi skrg dh maju..
    zaty jugak sorg yg baik hati...tapi cepat merajok
    dia kalau dah syg seseorg mesti dia sayang giler habis..

    zaty aku nak kau tau yg ko sebenarnya sangatla istimewa dlm idop aku...
    aku xpernah lupa semua kenangan yg jadi antara kita..
    walaupun kita nampak pelik bila berkawan tapi aku xkisah..ade org kate kita mcm langit dgn bumi tapi aku xkesah...apa ade pada kata2...aku appreciate sume yg ko buat untuk aku..

    dihari yg istimewa untuk kau ni...aku sedih sangat sebab xdpt bersama kau..xdpt bagi kau pape...tapi aku gembira sebab ko dah besar..kau masih bernafas..aku masih ada kau..

    zaty, tau x...kau xpernah terkeluar drpd list best friend aku..tidak sesekali...huhu mungkin aku agak kebudak-budakkan sebab aku merajuk dgn kau...ye aku sedih sikit sebab ko xletak aku dlm list besfriend kau..mungkin kau lupa tp aku sedih gila....mungkin jugak aku dah xlayak ada dlm list tu...entahla....yela maybe dia ade geng ketupat skrg..its okay..she still in my list

    zaty..nape ko xajak aku sambut birthday dgn ko...sorry sayang...today is a bad day for me...i wish i could be with you but.....i just can't

    aku sayang kau...jaga diri..kita makin jauhkan?xlama lagi abis sekolah....pastu kita mungkin terpisah..aku xtau mcm mane hidup tanpa kau..mungkin juga aku takut kehilangan kau...aku sangat merindui kau...thinking of you make me cry...aku hrp persahabatan kita xterjejas..sama dgn pershabatan aku dgn timah...

    aku tau aku agak serius terhadap ko...aku xsemanja kwn2 kau....aku bukan seperti diaorg...aku kawan kau kan...zaty selamat hari lahir...

    sayang happy birthday

    happy birthday to you...
    happy birthday to you...
    happy birthday to my dear zaty..
    happy birthday to you...

    wish you a happy future..don't think about ur family..because u have ur friends..

    Labels:

    Blogger aku zaty said...

    anis..
    aku mintak maaf sangat-sangat sebab tak letak nama ko dlm list bestfrenz aku..
    soo sorry..
    tap percaya lah, dalam hati aku, aku tetap anggap ko sebagai kawan baik aku yang paling rapat dengan aku..
    ko la kawan aku, ko la kakak aku..
    tanpa ko, aku xkan jadi mcm sekarang..
    hidup aku kat SIS tu bermula dari persahabatan aku dengan ko..

    anis..
    malam tadi, aku nangis..
    aku nangis sepnjang malam..
    tadi kat KFC pun aku nangis..
    even mase taip nie pun aku nangis..
    aku tak tau kenapa walaunpun aku dah nangis byk kali, aku tetap xrasa puas!
    mungkin aku perlu bercakap dengan ko...
    siyes aku perlukan ko skunk nie..
    aku nak call ko..
    tapi ko xpakai fon kan skunk?
    hmmm..
    aku tak tau nak mengadu kat sape lagi..T____T

    anis..
    aku harap ko xpk bukan2..
    aku tak pernah keluarkan ko dari bestfrenz list dalam hati aku..
    percaye la kat aku..
    sampai bile-bile pun, ko la sis aku..
    sampai bile-bile!
    take care sis..

     
    Blogger aku junsu said...

    zaty: aku pun nak mintak maap jugak TT_TT

     
    Blogger athrh lani said...

    happy birthday ya
    :D

     
    Blogger aku junsu said...

    athrh lani: hoho tq wish kat die eh..

     

    Post a Comment


        Kisah Lalu